Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • Roger6
    Nem érted Chip amt írok. Itt EGYÉNILEG jók az emberek, viszont ha 6-an vagyunk Squad-ban, akkor 6-an ÖSSZEDOLGOZUNK, és ez az, amit nem lehet legyőzni egy közepes klánnal sem, amiből kurva sok van. Azért az teljesen más, ha van 6 jó játékos csak úgy egy csapatban, vagy van 6 egymással kommunikáló, összedolgozó, taktika alapján mozgó ember. Nem kell több, annyi pont elég. Akkor jöhet 18 ember egy klánból (természetesen nem DB szintre gondolok), nem tudnak mit kezdeni. Mert hiába dolgoznak össze, ha mindenki k/d aránya tőlünk 5-6 körüli, az azt jelenti, hogy meglövöd azt, amit meg kell. Innentől nincs kérdés. Itt is, ha egy TS-en lettünk volna, meg együtt mozgunk, akkor bedaráljuk őket gond nélkül. Nem ez volt, nem volt kommunikáció, páff. Nem egyszerre léptünk be egy pontra, nem fedeztük egymást, stb.

Amúgy legjobb példa erre a BALKAN DIVISION. Most nyomtam ellenük éppen. Az egy tök közepes klán, elég aktívak - német oldalon. Most nem azért, de ha van még egyetlen jó ember a squad-omban, akkor nem tudnak mit kezdeni velünk, tökre mindegy milyen a többi csapattársam. Pedig sokszor 8-10 emberrel jönnek, de hiába, mert balfékek. Nem mindenki - van kivétel. Nem a fikázás a célom, de hát azért a nagy részük pont arra jó, hogy javítsam a statom velük. Náluk nem működik a sok lúd disznót győz effektus, nem tudom mikor kaptam ki tőlük utoljára, pedig nem klánnal megyek, mert pénz gyűjtök.

6 különálló skilles ember fele annyit nem ér, mint 6 összedolgozó skilles.