Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • Roger6
    :) Ezt mondtam, hogy azon vagyok, hogy összeszedjek pár embert, aki silles. Azért ORB-t sem kell lenézni, van pár jó játékosunk, ez már nem az a ORB, ami fél éve volt. McRoth kurva jó, Mobster01 kurva jó, AnneFranksMonster kurva jó - ezek nagyjából mindegyik jobb nálam, és ők naponta vannak online (Anne nem mindig). Sokkal jobbak, mint anno. De ez így még mindig csak négy ember, ezért kellenél te, és még Fitti. Ha így összejönne egy Squad, az azért elég kemény lenne, plusz van 3 nevem még felírva, akik szintén darálnak, és jobbak nálam. Amúgy ma nem volt vesztes csatánk, pedig 5 óra óta játszom, most kentük el az ex-zBV-seket éppen. Igaz, védekezés volt, szóval nem volt nehéz dolgunk, de azt hittem azért a zBV-től félni kell így is. Hát nem egy DB, az biztos.

De még mindig azt mondod, hogy egyedül nyerni nehéz, és még mindig nem mentél egy kört sem ORB-vel :D Érted, ezt ne fogd erre, most is mindent beleadtam, aztán két klántárs megelőzött, szóval vannak nálam jobbak is a klánban, így nincs valóságalapja az első mondatodnak. Na mindegy, nem győzködlek, gyanítom ezt már régen eldöntötted, nem most. Tégy belátásod szerint, ha ott akarsz harcolni, ott fogsz. Csak sajnálom az egészet, mert szerintem eléggé egy hullámhosszon voltunk, meg amikor visszatértél, akkor jött pont Fitti is pont, mondom ez nem lehet véletlen, Isteni jel. Hát pedig de, véletlen, talán majd máskor.

MÁS:

A főnök azt mondta, hogy a tankokat jó lenne kiszedegetnem. Rajtam nem múlik (a kérdésre amit nem teszel fel a válasz: 15.500 a javítás, és 27.500 a bevétel):