Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • Roger6
    Nem értem. Azt tudom, hogy akkor tanultam a legtöbbet CS-ben is, amikor nálam képzettebbek ellen játszottam, aztán amikor bekerültem egy jó kis csapatba, kurvára ellustultam, mert csapattársak megoldottak mindent. De amúgy sem értem, hogy miért egy amúgy is erős klánhoz csatlakozna az ember, amikor egy ORB-vel is sokszor 10 perc egy menet. Én mindig a gyengébbeket segítem, én ilyen vagyok. Nem szeretem a könnyű munkát, én szeretek megdolgozni a sikerért. Úgy néz ki kevesen vagyunk így. Sajnálom, én úgy látom feladtad.

ORB-vel is 10-ből 7-szer 10 perc a csata, az egy vonalas támadások néha akár 20 percesek is lehetnek - én pont ezért nem klánoztam, amikor pénzt gyűjtöttem. De amúgy sem értem, hogy ORB-vel még egy kört sem mentél mióta visszajöttél, de látom, hogy itt meg ment a panaszkodás, hogy sok kört vesztettél egymás után randomokkal. Azt ugye tudod, hogy randomokkal minden más nemzetnél így van, és ez nem szovjet kuriózm? :) Persze, hogy tudod, ezért nem értem még mindig, hogy ha valóban nyerni akarsz, akkor mi a fészkes franckarikáért nem mentél az ORB-s srácokkal egyet.

A "felvettek 6 ember" sem igaz, fórumon lehet jelentkezni, majd 3 hét próbaidő. Fitti még mindig nem ORB-s, most van harmadik hete, hogy együtt megyünk a klánnal. Szóval az, hogy jelentkezik valaki és kap jogot TS-en csatornák között mászkálni, az nem egyenlő azzal, hogy felvették. Direkt felnéztem most TS-re, egyetlen ember van, aki újonc, az összes többi veterán, szerintem ismered is őket még hónapokkal ezelőttről :)

Én szeretném, ha minden oldalon lenne egy klán, ami Elit. Ahogy a DB amcsiknál, ahogy a zBV volt a németeknél, és amilyen majd egyszer talán létrejön a szovjet oldalon is.

Szíved joga a könnyebb utat választani, én sok sikert kívánok hozzá! Én viszont szeretném felvenni a harcot Matziti-vel, és nem értek egyet veled abban, hogy annyi skillje van, mint kettőnknek együtt. Tudod erre van egy mondás: "Nem tudta, hogy lehetetlen, ezért megcsinálta!". Ma már elkezdtem gyakorolni, szóval nincs megállás.
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.29. 20:41:07