Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • Roger6
    Még mindig kivételes tehetség természetesen. Azonban nem sérthetetlen: nekem van print screen-em, amikor Matziti-t kétszer egymás után lelőttem Bár volt egy skirmish, amikor tudtam, hogy hol van, háttal állt, fejre lőttem PPSh-val 10 méterről, és nem találtam el 15 skulóból egyszer sem. Mindenki mást le tudtam szedni DB-ből, csak őt nem azon a meccsen, elég idegesítő volt. És nem egyszer, 3-szor egymás után, volt, hogy ketten támadtunk rá egyszerre direkt összebeszélve TS-en. Én nem szoktam hibázni, de néha úgy érzem, hogy a skulók elkerülik őt, bármit teszek. Szóval gyakorlás-gyakorlás-gyakorlás, még több játék, és pontosabb célzás a házifeladat a következő pár hétben.

Hiába vagyunk TS-en, ha egy ember képes megszivatni, ezt mondtam már. Ha nincs meg az a tudás, ami egy ilyen játékos leszedéséhez kell, akkor mindegy mit teszünk. És a DB tele van Matziti szintűekkel, legalábbis elég jó játékosokkal. Biztos hígulnak ők is, de azért a kemény mag még mindig a legjobbak közé tartozik, akikből mi nem tudunk felmutatni túl sok embert az egész szövetségből.
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.28. 13:38:44