Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
Ez az én véleményem lesz, természetesen nem kell egyetérteni velem:
DDOS-olni nem olyan egyszerű, mint azt sokan gondolják, nem elég, ha van egy IP címed amit támadni akarsz, hanem vírust kell juttatni sok gépre, ami ezután indítja egy időben a támadást. Pont ez a lényege, hogy rengeteg helyről egy időben indít csomagot a kliens felé, amit azért nem úgy megy, hogy na, DDOS-oljunk le egy IP címet, szóval letöltök egy alkalmazást - ennél jóval bonyolultabb, ráadásul meg kell kerülni vírusirtókat, tűzfalakat, stb. Persze tudom, hogy itt az SG-n (nem rád gondolok, ne értsd félre) mindenki programozó, meg hekker meg ilyenek, de egy átlagember erre nem képes. Komoly tudás kell hozzá, vagy olyan ember instrukciója, aki eléggé vágja a témát - ilyenből kevés van.
A másik dolog, hogy mi értelme lenne? Nincs tétje a war-nak. Sem gold, sem warfound nem jár érte, szóval nincs értelme az egésznek. TS szervert DDOS-olják? Miért? Mi értelme? Valós kárt akkor sem okoznának így senkinek, ha valóban támadás történne, ugyanis olyan emberekkel játszatok, akik TS nélkül is tudják a dolgukat, és látják az ellenséges csapat mozgását. KGB amúgy is töketlenek gyülekezete, nem igazán hiszem, hogy ilyenre képesek lennének, szerintem örülnek, ha lélegeztetőgép nélkül tudnak levegőt venni.
TS-en volt tegnap megbeszélés, ahol kiemelték, hogy ha alt acc-okat használ valaki/valakik, az nem csak a klánból, hanem a szövetségből is repül. ORB szinten hiszünk a fair play-ben, és a kemény harcban - bár ez utóbbira sajnos kevesen képesek. Amikor arról van szó, hogy németeket támadjuk, vagy védekezünk DB ellen, akkor mindig DB-t választjuk, pedig tudjuk, hogy csak lassítani tudjuk őket, megállítani nem. Utána meg reménykedünk abban, hogy a randomok visszafoglalják az elvesztett területeket. Persze ez nem azt jelenti, hogy éjjel nappal DB ellen harcolunk, de ha stratégiailag fontos területre lépnek, akkor igyekszünk reagálni rá. Sokszor kevés sikerrel.
Gunderstank is jó játékos innen a fórumról, nem tudom miért nem jön velünk klánnal, Fitti is egészen skilles lett, illetve van még két srác, akiket jó lenne bevenni a klánba - így talán megfelelő ellenállást tudnák kifejteni. De amíg nincs meg ez a 4-5 ember, addig csak reménykedek.