Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • ChipKng
    En azt szeretnem ha mindent nerfelnenek csak az en fegyverimet ne es igy akkor fedezekbe sem kell bujnom csak rambokent berontok az ellenfel deploy zonajaba es tolom az 10x-es k/d hanyadot. Az se lenne rossz ha kaphatnek egy 25x-os zoomot a 200%-os hites gepfegyverre es igy a biztos tavolbol jatszhatnek mesterloveszest. :P
    Kar, hogy tegnap mar nem tudtalak berangatni magunkhoz, mert elegge fura erzes volt TPDs-el meg Rusted_Pipe-al egy oldalon harcolni. Raadasul TS-en is logtak. Azt megtudhattuk, hogy TPD-nek 200 koruli Command Pontja van a nemeteknel amit 30 generalissal hozott ossze. Egyiket sem vasarolta, mindet maga huzta fel. Egebkent twitch-en kozvetitett tegnaprol.

Volt szerencsem tegnap McRoth-hoz. Jo sokszor legyalazott engem, ugyes srac. Nem veletlen jegyeztem meg a nevet mar regebbrol. Elegge sokat benaztam tegnap ami lehetett az 1 hetes kihagyasom miatt vagy a betolt whisky kola hatasara. :D Ugyhogy nem sok koszonet volt a tegnapi aktivitasomban. :(

A TS-t ha DDOS-olja valaki azt nem fogod tudni kideriteni hacsak nem fogsz ossze a szolgaltatokkal, de ahhoz kritikusabb rendszert kell, hogy le DDOS-oljanak. Nem sok vizet zavart amugy, mert a csata utan atmentunk a backup TS-re ahol nem volt 'magyar zaszlo' meg rendszeresitve igy csinalt Amendeon egyet es elneveztek "Hungarian Goulash"-nak. :D