Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
ChipKng #4928 Maskor is pikkeltek rad vagy csak most szivattak? Vagy csak szimplan leneztek ezert szorakozott veled a srac?
Okorkodes neha megy a DB-nel is, de ott ha ilyen megesik rogton bocsanatkeres megy. Gyanitom ez elmaradt, azert zuztad le az APC-vel egyutt. Bar en az ilyen bosszut nem szoktam szeretni, de mivel nem voltam ott nem itelkezem. Ismerlek annyira, hogy jo okod lehetett ra.
Amugy jo moka a tobbi klan elleni harc. Sokszor a kihivas miatt mindig keressuk, hogy hova mennek es vica verza. Foleg a KGB-t szeretjuk. Meg valami: Ha fejlodni akar az ember akkor tenyleg csak ugy tud ha csupa veteran csaptok/klan ellen tolja. Kulonben ellustul... Ha sokat staged-ezek akkor utana egy klan harcban csak szivok az eljen mire rajovok, hogy nem vagyok eleg ovatos mert ellustultam. :P
Egyebkent a DB-sekkel lehet ugy is jatszani, hogy nem vagy tag. En vagy 9 honapon keresztul nyomtam ugy, hogy csak beleptem a TS csatornajukra es vittek magukkal. Szivsen fogadnak barkit akinek van lovese a jatekhoz es nem reconozni akar minden aron. ;)
Amugy lattatok, hogy TPDs most amcsi oldalon harcol? :D