Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • Roger6
    Engem már nem érdekel az egy éves veterán, szóval már nem törődöm a keresettel. Elbaszták az egészet, gerinctelen, féreg húzás volt tőlük ez, pont az akció közepén. Aztán mi meg csodálkozunk, hogy a randomokkal miért nem nyerünk csatát. Na miért? Mert a foglalás zseton, így tamádásnál egy 01 elfoglalása után az összes többi fis-fos pontot el akarják még hozni, szóval nincs aki megtartsa a pontot. Ma a templomot egyedül tartottam - nem hazudok - 12 percig. Egyetlen egy kibaszott random sem jött segíteni, volt, hogy 1 v 8-as szituáció alakult ki. Persze nem tudtam megtartani a végén már.

Chip: tudod hogy összevesztem ma a KGB-sekkel? Egyik faszarcú az APC-vel lenyomott az útról, és ugye a motorom felrobbant. Mivel én túléltem, természetesen RPG gránáttal szétdobtam az APC-t, hát velem ne szórakozzon (amúgy látszott, hogy direkt csinálja, mert fékezés nélkül rohant belém, és tolt fel a falra, pedig kanyarodnia kellett volna). Erre nekiálltak pampogni, hogy rúgjanak ki az ORB-ből, meg bla-bla-bla. Én meg lezártam a témát azzal, hogy láttam a Matziti videóban, hogy mennyire profi klán a KGB, szóval viszlát. :) Igaz, a főnökök nem értékelték, de én jól szórakoztam. Mondjuk pont leszarnám, ha kirúgnának. Akkor mennék DB-be, és szopatnám a fos KGB-t, meg akik kirúgtak, azokat is.