Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
Eddig 7-9 rongy / kör volt a bevétel, most 3-4, méghozzá veteránnal. Ez most azért elég szar húzás volt a részükről. Túl sokan vettek egy éves tagságot? Akkor mi a fasznak csinálnak akciót?
Az eddigi fizetést figyelembe véve az 1 éves veterán tagsághoz nagyjából 150 meccset kéne játszani még nekem, most peccs után: 325. Ma hazajöttem 4-kor melóhelyről, mondom fasza, csaj lepasszolva, kutyát kifuttattam, edzés sincs, egyszóval minden egybevágott azzal, hogy nyomjak egy 6 órás kis játék-maratont. Energiaital bekészítve, kaja bekészítve, telefon kikapcsolva. 2 óra játék és egy kis számolgatás után rájöttem, hogy ez így lehetetlen.
Régi számolással napi 7 meccs (ez tartható szerintem, ha tényleg akarja az ember), az új fizetési rendszerben azonban ez módosult napi 17,5 meccsre.
Akkor szerintem tartsunk pihenőt. Én szeretem, ha nehéz valamit elérni. Na de ez lehetetlen. Mindezt úgy írom, hogy 2.5 millió csücsül a számlám, szóval a 2/3-a megvan már, és még 20 napom lenne a maradékra. Vicc az egész Így.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.23. 18:41:15