Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
ChipKng #4904 " "Azt nem ertem, hogy a Nemetek miert csak velunk foglalkoznak?" - egész tegnap és ma délután is nácik ellen nyomtuk Fittivel, max 1-2 meccs volt Amcsik ellen, szóval eleve nincs valóságtartalma ennek az állításnak. Költői túlzásnak is sok ez."
Most vegy egy nagy levegot es olvasd el ujra amit irtam es amit reagaltal ra. :) Te miota vagy NEMET? :)
Amirol irtam az, hogy a nemetek mar Londonig toltak magukat tegnap este is mert csak nekunk volt annyi eszunk, hogy azt tamadjuk akinek tobb fovarosa van. Ezek a bugyuta nemetek meg Budapestet es Belgradot is elbuktak, de London fele jonnek. Ugy erzem meg tisztaznom kell, hogy a "szervezett" nemet veteranokra gondolok itt elsosorban. Nem azokra a random eberkekre akiket a matchmaker beszor egy csataba.
Hidd el, nalunk is van strategia. A parancsnokok nalunk sem a random helyekre mennek, Tovabba emlekeim szerint a legutobbi war-t is az oroszok nyertek csak azelott nyertunk 1-et mert - mint emlitettem mar - Praganal sikerult korbekeriteni a KGB szinte osszes AT-jet es behuzni magunkhoz majd utana sima softcap-pel a fel terkep megvolt.
Na vegre ez egy jo hir!