Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • Roger6
    Azt mint felvezető szöveget írtam. A lényeg lejjebb van.

Pár megjegyzés, kiemelve, abszolút nem támadásként

"Azt nem ertem, hogy a Nemetek miert csak velunk foglalkoznak?" - egész tegnap és ma délután is nácik ellen nyomtuk Fittivel, max 1-2 meccs volt Amcsik ellen, szóval eleve nincs valóságtartalma ennek az állításnak. Költői túlzásnak is sok ez.

"Sosem toljak vissza a ruszkikat, igy a budos eletben nem fog mas nyerni ezen csak az oroszok" - legutóbbi war-t sem mi nyertük, és pont ugyanannyi meccset játszanak ellenünk, mint amcsik ellen. Ahány fronton támadják őket, annyi fronton harcolnak. A nácik nagy része random csatára nyom, tehát nem válogatnak amcsi/szovjet meccs között.

Na de itt jön a legnagyobb dolog:

"Teny, hogy kibaszottul el van cseszve, hogy az oroszokra mindig csak varni kell" - akkor elmondom mi a tény. Ma este 19 órakor FŐ IDŐPONTBAN 47% + volt a Szovjet oldalon, +51% az Amcsi oldalon. Az mit jelent? Hogy szovjet oldalon TÖBBEN vannak online. Akkor kire kell várni csatában? Akik kevesebben vannak. :) Kik vannak kevesebben? Az Amcsik.

De miért kell mindig minden szarba belemagyarázni azt, hogy minden az orosz oldalnak a hibája? Ez itt a gond. Most cáfoltam meg minden egyes sorát. Sajnálom, én azért, mert orosz oldalon játszom, még nem képzelődöm, ha mások nyernek. És emlékezzünk vissza, volt, hogy hónapokig nem nyertek az oroszok. És? Elkezdtem mítoszokat gyártani? Meg sarazni? Hát nem.
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.21. 21:49:07