Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
Na most a számokat tudni kell értelmezni. Az, hogy a nácik 1.300 nyert csatából, nem képesek war-t nyerni, az azt jelenti, hogy mindenfele felesleges csatákat játszanak, és nem a fővárosokra mennek. Mi igen. Lehet csalózni, lehet kémeket ordítani, meg softcap-et üvölteni, ettől még a szovjet oldal egy szervezett oldal. Nem erős, játéktudásban szerintem átlagos (sőt, pár ember kivételével még átlagon aluli is), de mivel egységet alkot, ezért lesz acélos. Jelenleg a TS-en 102 aktív felhasználó van. Ezek nagy része war-ozik, kb. a 90%-a. Szóval köszönöm, hogy a stratégiánkat ennyivel elintézi az amcsi oldal, hogy "heh, sofcapelnek", valójában a háttérben pont annyira bonyolult, és kifinomult stratégia húzódik, mint amikor jött Ikarus, és kijelentette, hogy márpedig kémek vannak mindenhol, mert megynertük a war-t.
Hát nem. Azért azt a munkát, amit egy-egy war-ba belefektetünk, mind stratégiai, mind pedig időmennyiséget nézve elintézve egy softcap felkiáltással akarod elintézni: elég megalázó - lenne. De mivel ez bizony az ellenfél alá becslését jelenti, ezért én csak mosolygok. Emlékszel Endres szavaira? "Soha nem becsüld alá az ellenfeled". :) Én nem teszem.
Nálunk a napi war úgy működik, hogy kijelölünk két főbb város, ami felé megindítjuk a csapatokat. ÉN az AT-ket csak akkor tolom be, ha szüksége van az ORB-nek rá, mert sem warfound-ra, sem xp-re nincs szükségem. Semmi soft cap-elés, semmi kémkedés, semmi tökömtudja nincs benne. Persze egy bűvészt is varázslónak hisznek, amíg meg nem mutatja a trükkjeit. Így is elmondtam már az alap stratégiát, láss csodát: egyből amcsi ág nyert.
Legkevesebb nyert csatából war-t nyerni számomra azt mutatja, hogy tudatosan haladnak az emberek. Nem a nyert csaták száma a lényeg, soha nem is volt. A magyar focisták is kurva sokat futnak a pályán, csak rossz időben, és rossz irányban. Ez a baj, ahogy a nyert csaták számával is. De gondolom az már nem zavart senkit, hogy a legkevesebb nyert csatával is a legtöbbe került a war a szovjet oldalnak? :) Na és ez mit jelent? Bizony, TÁMADTUNK. Míg a náci oldal VÉDEKEZÉSBŐL szerzi a nyert csatákat, addig a szovjet oldal TÁMADÁSBÓL. Mindig drágább a támadás.
További jó játékot!