Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
"Sajnálom hogy nem fogjátok fel a szerepköröket és a pontozási rendszerbe sem láttok bele" - azt ugye tudod, hogy nekem van két darab 17-es karakterem KIMAXOLVA (egyik Recon), és másik két 15-ös? Szóval ha megengeded, nem túl parasztul megjegyzem, hogy pontozási rendszert én már akkor ismertem, amikor te még a játékról sem tudtál. Legjobb példa: 40/1-es statra kaptál 700 körüli xp-t, én meg egyetlen lövésre ennyit. Hámostakkó ki nem tudja / érti a rendszert? Egyetlen killel megcsináltam a te XP-d 10 %-át.
Tudod nem azzal van a baj, hogy más a véleményed, bárkinek lehet természetesen. Hanem az a gond, hogy olyan embereknek szólsz be (hozzáteszem hülyeséget, mint pl a mostani pontrendszeres beszólásod, de akár vehetnénk a war-ról szóló 5 perceset, mi Fittivel random war-okat nyomjuk orrba-szájba, max 1 perc várakozás, 30 perc csata, egész nap), akik többet tudnak a játékról nálad, és átlátják nálad sokkal jobban. Chip már annyira veterán, hogy jóval előttem játszott már, és ismeri a játékot. Sok mocskolódást látok a hozzászólásaidban, és olyan dolgokra reagálsz, amiket nem is rád írtunk. És persze mindenkit hülyének nézel.
Jó játékos vagy, tehetséges lövész, ezt szerintem senki nem vitatta, szóval ne vedd magadra amiket egy kasztról írunk. A videóban szereplő idiótákról írjuk. Ha magadra veszed, azzal csak azt bizonyítod, hogy egy seggbuta kemper szar vagy. Úgyhogy ne tedd, mert nem vagy az.
A baj az, hogy minket nézel hülyének, pedig hidd el, régi motorosok vagyunk, és kicsit jobban értünk hozzá, mint te. Akár csak a WAR részére ha gondolunk, AT-k mozgatása, mechanikája, blokkolások stb. Nem rég még war-ba sem tudtál belépni. Én nem kívánok többet a témáról beszélni, vagy megérted, vagy nem.