Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • Roger6
    Miért hiszed, hogy mindig minden rólad szól? Nem vagy te alfa és omega, nem vagy alfahím, nem vagy farkasvezér, igazából pont ugyanolyan nick vagy, mint itt bármelyikünk. Egyenlők vagyunk. Általánosságban írja mindenki a véleményét, és nem úgy, hogy marcika (vagy Bruce) ezt meg azt csinálja. Ne vedd magadra, bár te okosabbnak hittél, én már csak olyan hülye vagyok, hogy nem venném magamra ezt.

Nem támadásból írtam, és nem is rád, szóval én meg írhatnám rád, szóval kérlek ha már én nem vagyok okos, te legyél az, és értsd meg amit írunk. Többen. Sokan. Igazából rajtad kívül mindenki.

Őszinte leszek. Ha ezen felhúzod magad, akkor komoly gondjaid vannak jelenleg (ugye írtad, hogy nem húzod fel magad, ahhoz képest még nyomattál 3 hsz-t). Ha Győr környékén laksz, akkor gyere, meghívlak egy sörre délután, aztán meglátod, hogy nem vagyok én bunkó ember, és ártó szándék nincs bennem, csak az idiótákat akarom agyhelyen baszni sokszor. Te nem vagy az, mielőtt ezt is félreértenéd.

Nahát, a stratégiáról nem látsz videót? :) Tényleg? Komoly? What? Milyen meglepő, hogy a varázsló nem mutatja meg a trükkjeit. Tudom, nem vagyok okos, mert az okos megmutatják. Majd tanulok tőletek.

Arról is csináltam videót, ahogy fekvenyomok 120 kilóval, csináltam a 140 km-es bringázásról is videót, arról is ahogy Bakonyban az Ördög árokban sziklát mászom, ahogy SV-vel egykerezek, stb. Ez mind fóbia vazeg?! Ejjha, akkor én biztosan nagyon beteg vagyok. Ezt betudom ócska mocskolódásnak, szóval nem veszem figyelembe a részedről.

Te még mindig Staged-et nyomsz, semmi köze a warhoz. Lűttad klán ellen mennyit érsz, 8 perc alatt behúznak mindent, mivel mindenki csak kempelni meg ölni akar. Én meg ölni és foglalni. Amit meg kell értened akkor is ha egy ilyen buta ember magyarázza mint én, hogy ha nem vagy bent a foglalóponton fizikailag, akkor a csapat számára kevésbé vagy hasznos. Jöhetsz ezzel a dumával, hogy x foglalót kilőttél, váó, pont idióta noob-okat öltél meg, hát Staged-ben 10-ből 9 ember egy lövéses, war-ban azért máshogy van ez (tegnap első 8 kill 8 fejes volt, mert nyomtam egy Staged csatát, ritka bénák) Hagy kérdezzem meg, hogy amikor a 8 perces csatád volt egy klán ellen, hány foglalót lőttél? Köszönöm, a választ mindketten tudjuk. Ilyenkor fel kell tenni a kérdést, hogy mi van, ha bent vagyok a foglalóponton, és védem azt? Valószínű SOKKAL nagyobb eséllyel megállítod őket.

Sokadszor írom le, hogy a klánok nem véletlenül nem használnak Recon karaktert, még védekezésnél sem. Valószínű pont olyan hülyék, mint én.

Nem azt állítja senki, hogy rossz játékos vagy, vagy nem vagy hasznos. Recon akarsz lenni, legyél az, hát magasról szarok rá, sőt, még a videóba is beraklak egyszer ha összefutunk. Senki nem mondta, hogy ne legyél az, nem értem miért fűzöl ágendákat magad köré (nem ez az első eset btw).

Ööö...Bocs, a végére (nem hagyhattam ki ekkora ziccer) - "A többi kempelt vagy a tököm tudja mit csinált.." - ahogy te is, és a többi is azt kérdezte, hogy a többi idióta mit csinál? Hát ez kurva nagy
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.18. 14:06:40