Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
Deee... én valószínű másképpen gondolkodom, de a WAR-t mint olyat egy teljesen unfair dolognak tartom, ahogy a VALÓ ÉLETBEN is az. Szóval szerintem rendben van, hogy valaki kempel egy meccs alatt, vagy egy bokorból nézeget 200 méterre a harcvonaltól. Mármint számomra érthetetlen, hogy nem tesz semmit a csapatért, csak a saját statjával törődik, de war szempontból megteheti, szóval nem bug, nem exploit, nem cheat, hanem játékmechanizmus.
Ha van jármű, nem gond a sniper, ha nincs, akkor késelés/lapátolás hátulról, ahogy Chip írta. Már említettem milliószor, hogy aki a csipák miatt panaszkodik, az valószínű nem tesz eleget ellenük. Foglalópontra már be sem tudnak lőni, innentől én imádom őket. :) Van 1 Recon Squad az ellenfélnél? Sima Win
Azt hiszik, hogy királyság van, mert leszednek 30+ embert szinte halál nélkül, miközben a saját csapatuk a szemük láttára vérzik / pusztul el, és bukják a háborút. Ráadásul annyi szép késeléses videóm van miattuk, hogy sírok az örömtől, amikor visszanézem őket. Meg is könnyeztem így hirtelen.