Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
ChipKng #4847 Oke, ugy tunik rosszul fogalmaztam. Izles kerdese, hogy ki mit elvez jobban a jatekban es mint tudjuk arrol nem lehet vitatkozni. Mea culpa. Pontosabban fogalmazok: Nekem az okoz oromet ha jo strategiaval, csapatainkkal befoglalunk es bebiztositunk egy fovarost ugy, hogy egy masik oldalon levo klan ellen tesszuk mindezt.
Ha nalam is a credit farmolas lenne a fo prioritas, en is azt csinalnam amit te. De nekem eselyem sincs begyujteni a 3 milkat (masfelnel vagyok) a promocio lejartaig. Ennek legfobb oka, hogy nincs sok idom tolni az ipart es elgge hektikus mikor/hogy vagyok.
Talan 2-3x fordult elo, hogy amikor beugrottam egy-egy csataba azt ereztem, hogy a hatamon huzom a random csapatot ami ugyan nagyon jo erzes volt, de az esetek 90%-ban ha egy picit osszeszedettebb volt az ellenfel, vegig gyalultak minket semmi perc alatt. Meg csak klan sem kellett hozza. Ezek elegge demoralizaloak voltak ezek es nem volt kedvem ilyen veletlenszerusegre hagyatkozni tovabb. Hiaba voltam az elso helyek egyiken, nem tudtam orulni ugy mint amikor 10-ik vagyok de gyozunk es az XP-m azert nem hizik mert vagy az APC-t vagy a tankot vagy az utolso befoglalt pontot vedem, mert epp arra kertek meg.
KGB lehet kozepszeru de a tapasztalataim szerint orosz oldalon a legerosebbek es ha mi nem allitjuk meg oket akkor senki. Legutobbi haboruban is az volt a kulcs, hogy Praganal sikerult bekeriteni a csapataikat majd bezsebelni az egeszet es utana egesz skandinavia softcap-pel ment. ZBV-vel mar joideje nem talalkoztam. Lehet most ok sztrajkolnak?
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.11.16. 11:54:08