Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
Ezzel így ebben a formában nem értek egyet. Én magányos farkasként is élvezem a játékot speciel, még akkor is, ha egyedüli vagyok a csapatban, aki foglal. Nem csak szeretem, kifejezetten keresem az 1 v "sok" szituációkat. Amikor meglátom egy pontra bezúgva, hogy 1 v 5 van, akkor becsap az adrenalin, az érzékek kitisztulnak, a reflexek feljavulnak, és amennyiben nem egy képzett klán ellen vagyok egyedül, elég jó eséllyel le is hozom ezeket a foglalásokat. DB ellen nyilván nem így működik a dolog, ott egyedül kevés vagyok.
Van egy fontos tényező, ami miatt mostanában nem megyek a klánnal, hanem magányosan (Fittivel) nyomjuk: bevétel. Két hetem van 1.8 millió kredit kifarmolására. Klánnal ez esélytelen, mert 15 percnyi várakozás után van egy 10-15 perces csata, amire jóval kevesebb zsetont kapok, mintha tiszta játékkal töltöttem volna az időt. Meg szemét is vagyok, de így enyém a zseton a foglalásért, nem kell osztozni a klántársakkal, mert ugye a randomok nem szeretnek foglalni, pedig zsét az ad a legjobban.
KGB említését még mindig nem értem, teljesen középszerű klán (nem sokkal érnek többet, mint a randomok), szintben a DB-hez a z.B.V. illik kb. Orosz oldalon nincs semmilyen erős klán, de ezt már írtam. Talán Red Scare, de ők sem győztem meg a tudásukról legutóbb.
"Max azoknak akik a K/D-re verik ki minden nap" -
Chip, őszinte leszek. K/D soha nem érdekelt annak ellenére, hogy mindig jó a stat, de büszke vagyok arra, hogy EGYEDÜL hozok le meccseket. Te nem lennél büszke arra, hogy 3-szor annyi XP-d van, mint a szerver második helyezettje úgy, hogy nem az XP-re hajtasz? Nem lennél büszke arra, hogy egyedül foglalsz pontokat, folyamatosan többszörös kill streak-eket produkálva? Arra, hogy érzed, hogy a te döntéseiden és skilleden múlik nagy %-ban egy csata kimenetele? Vagy arra nem lennél büszke, hogy egy tök esélytelen meccsen akkorát csapsz oda az enemy-nek, hogy lecsítereznek? Én az vagyok rá, és szeretnék hasonló szintű, és gondolkodású embereket magam köré gyűjteni, akikre szintén büszke lehetek.
Én bízom benne, hogy képes leszek - nem kérek sokat - 6 embert összehozni, akik képesek felvenni a versenyt a legjobb klánokkal. Ha nem is legyőzni őket, de azért fájjon nekik, ha találkozunk.
Egy szónak is száz a vége: a magányos farkasoknak is ad élményt a játék. Nekem nyerni, és pénz keresni a célom jelenleg, pont ebben a sorrendben (a csata megnyerését semmi nem írja felül).