Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
Nem is Chipről beszéltem egyáltalán, azt sem értem miért te vetted magadra. Van egy terv, ami amúgy kint van a FAST WIN-hez, még Ginger.exe rakta ki hivatalos fórumra, pont ő volt az, aki feljött álnéven a szovjet TS-re, és hallgatta ki a stratégiát, ha már kémkedésről van szó, uraim. Nagyon egyszerű, irány Skandinávia, aztán délnek, és kész a fast win. Mindig ez van, 3 hónapja kb. ezt nyomjuk. De nem ez a gond, hanem hogy valami szart kerítesz köré csalásokról, meg kémekről, amikor így is alig van katona szovjet oldalon. Hát bocsánat, de kurva nagy faszságot írtok. Egyetlen valamirevaló klán sem tesz ilyet, nincs is mért, mert semmi nyereség nincs a war-ból. De hát ugye koholni vádakat, meg konetó elméleteket gyártani mindig könnyebb. Nem mellékesen a hivatalos fórumon Ginger kémkedése már év eleje óta kint van, az, hogy nem reagálnak rá, attól még nem lesz csaló valaki baszod.
Skandiáviába nem tudnak betörni, ahhoz összehangolt támadás kéne, DB meg nem északon nyomja az esetek nagy részében, így nem szükséges nagy katonai jelenlét.
Nem tudom hányszor írjam le, NINCSENEK PROFIK a játékban. Vannak jó játékosok, meg hasonló, profik nincsenek.
Tudom, hogy imádtok képzelődni, de leírom ezt is újra, mert látom nem olvastad el (erre reflektálva: És hát gépezni sem tud mindenki a munkahelyén") - MOBIL ALKALMAZÁS, 0-24 elérhetőség. Én naponta 18 órán keresztül tologatom a csapataimat, azt, hogy te ezt nem használod ki a te gondod, ettől nem én leszek a csaló, hagyjátok már abba ezt az atom baromságot. Csak én, és sokan már időzónában vannak. 50 tagunk van, szerinted nem fedjük le a 24 órát? :) Ne legyél naiv, ha 40 óra lenne egy nap, azt is lefednénk AT tologatása ügyében.
14 AT-m van, az egész frontvonalon látom én egyedül, hogy a frontvonalon mennyi emberrel kerülök szembe, kurvára nem kell csalónak lenni ehhez. Utálom, hogy gondolkodás nélkül vagdalóztok, butaság.
Számok értelmezése Az a gond, hogy a fasz németek főleg az amcsikat támadják, és NEM ÖSSZHANGOLTAN, ezért van annyi csatájuk, hanem minden szar csatába belemennek. Nincs stratégia, nincs overstack, stb. Ez a nagy büdös helyzet, csak egyszerűbb csapkodni, mint tényleg a dolgok mögé látni, és gondolkodni.
Itt írták pont nem régi, hogy aki jobb nálam, az máris csaló - ez akkora fasz felfogás, mint az állat, szóval töltsd le az alkalmazást, szerezz új gépet, aztán legyél egy értelmes klán tagja, hogy többet láss az egészből.
"véletlenül pont arra támadnak ahol kevesebb az ellen" - ezt is leírtam már, ha van 400 infy, és 50 moci 50 autó, kurvára mindegy, hogy hol támadsz, mert amúgy sem fogy el ennyi egy meccs alatt. Nem érdekes, hogy egyik oldalon 400 másikon 2000 van, ez cask a 2000 harcos morálcsökkenésére lenne jó.
Múltkor kérdezted, hogy mennyit játszunk a haverommal, akit éppen kiképzek. Péntektől-hétfő reggelig 19 óra volt a játékidő, ez a csatában töltött idő, meg sem mertem nézni, hogy mennyi volt az össz játékidő.