Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
Nem értem az embereket. Mentem foglalni, hátul motoron egy srác. Lerakom motort a foglalópont mellett, másik srác akit vittem elfut sniperkedni. Félig behúztam a pontot, mire jött valaki, és felrobbantotta a motoromat- saját játékos. Kiderült persze, hogy magyar (mily meglepő). Én próbáltam intelligensen megtudni, hogy mi a gondja, nem igazán tudtam. Persze ő lett a legutolsó csata végén, 5 saját ember vére tapad a kezére, nem értem a szerver miért nem dobta ki automatikusan.
Íme az intelligensnek nem nevezhető párbeszéd köztünk, 2 sor maradt le összesen (pl. hogy milyen szar statja van), mert ugye közben én azért szerettem volna nyerni is:
Elmorzsoltam egy könnycseppet persze a statja láttán, és szomorúan konstatáltam, hogy pont ilyen agyhalott szarok vannak mellettem sokan a háborúban. Ez az átlag szovjet katona tudása, vagyis nem tudása:
Ja, és szívesen okostojás azt a 400 xp-t, amit nélkülem soha nem kaptál volna meg, mert amit te odatettél meccsen, az még rántott húsnak is kevés, nemhogy egy csatát megnyerni.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.09.22. 18:12:44