• blasko1990
    #71
    ssin , kérlek olvasd már vissza a commentjeid , úgy minősítesz másokat miközben stílusod alapján az általad kreált Apple zombik képzeletbeli szintje alá süllyedsz..
    biztos én is egy hülye zombi vagyok , gondolkozni se tudok , igen ezért végzem el az egyetemet... és nem apuci pénzén veszem a dolgaimat , hanem saját keresetemen , suli mellett dolgozom , reggel 5től este8ig talpon vagyok.. mindenkinek szíve joga hogy mit vesz , attól függetlenül hogy van 1-2 olyan ember aki divatból veszi , ne általánosíts , mert gyerekes. én 4 éve vettem meg az első almát egy Itouch-t , teljesen megvoltam elégedve vele , mielött megvásároltam megnéztem a hozzá hasonló termékeket , vaciláltam , de olyan áron egy termék se biztosított olyan szolgáltatást. utána jött rá 1 2 évre a Macbook-m annón kiadtam érte 360k-t , megérte e? Eddig egyszer nem fagyott le az oprendszer s semmi nem ment tönkre benne valamint az első LED Displayes laptop volt. Összeszedtem minden programot , nincs olyan amit nem lehet megcsinálni mac-n s windowson igen. Ezenfelül amikor volt az OS váltás 32-bitről 64-re , lemértem a teljesítmény , azt mondták hogy garantált a 150%-s javulás , hát nekem 180%-t mutattak az fps adatok , innen a következő lépcső volt az iPhone , ami ugye tökéletesen kompatibilis a géppel is , s szerintem nincs semmi olyan amit más telefonnal meglehet s ezzel nem , nekem tökéletes , iTunes-ból csak áthúzom a zenéket , Appseket ingyen leszedem , fontos ugye a zene mert sokat utazom , valamint rajta olvasom a tananyagok 1 részét , mert minek nyomtatni. Jön az iPad , amit nyáron beújítok majd s nemazért mert Apple , hanem mert tökéletes a suliba , meg a munkahelyhez is folyamatosan kell küldeni a dokumentumokat. Nemhiszem h reklámozza magát a cég , mert én véletlenül bukkantam rá annón s utánaolvastam , App Store-ban kipróbáltm s bevált. (mielött jön a duma h lenne helyesírási hiba , bocs , nem ellenörzöm , hajnali 2 van gyerekek)
    Sajnálom ha ez a véleményed , de ha nem próbáltad akkor mit jártatod a szád? Ha meg igen akkor viszont nem sokat konyítasz az iOS rendszerekhez mert az nem a cég hibája ha a vásárló alulképzett vagy triviálisan képtelen az eszköz használatára. Ha meg csak gyűlöljük az Applet mert divatmajmos cucc. Akkor erre csak azt mondom hogy legyen nagyobb önbizalmad mert szerintem csak te gondolod úgy h nekünk Apple kell önmagunk igazolásához. Nekem egy stabill megbízható rendzser kell semmi több , tudom ki vagyok s tudom hova helyezzem magam. És tudom , hogyha bemegyek egy Apple retail store-ba akkor mit várhatok a pénzért amit megkerestem. Csoporttársammal ugyanabban az évben vettünk notebook-t , ő 2X szervízeltette mert meghalt (Dell) én egyszer se. Ennyi. Ha meg ennyire nem tetszik , ne vegyél , de ne vagdalózzál és ítélkezzél mint egy tudatlan ...

    reag erre: "Hihetetlen amúgy ez a zombisereg-fóbiád... Tény, hogy van hype a termékeik körül rendesen, ami nagyjából annyit jelent, hogy hatékony (és agresszív) a marketingjük - nem is jön be. De te amúgy biztosan láttál már statisztikát és elemzést, hogy az Apple vásárlók tipikusan agyatlan, tanulatlan, divatmajom bunkók, önálló gondolat nélkül, akiket a fanatizmus és/vagy a csordaszellem vezérel a messiás karámjába. Biztos nincs köztük egy olyan sem, aki azért veszi meg a következőt, mert elégedett volt az előzővel is"

    Azért megkérdezném a végzettséged , persze hiszen a legjobban az egyetemisták , cégvezetők , és dizájn valamint marketing cégek ( a stabil Adobe felület miatt nincs olyan design cég aki nem Apple os-n dolgozna)... Tehát dobj nekem egy ilyen statisztikát először , megpróbálhatsz összeállítani egyet de vannak alapvető konfidenciaintervallumok amelyekkel visszaszámolás útján egyből kibukik h igaz e vagy nem mert aki nincs tisztában a statisztikai kimutatásokkal az elvéti. Sorry közgazdásznak készülök. Valamint biztosan neked a káromkodó ítélkező lényednek van igaza amellett , hogy alapvetően az egyetemisták használják az almákat ( pl.USA-ban is nagy támogatást kapott az iPad , tanulmánsokra való kitűnő hatékonysága végett) valamint a céghierarhia ranglétráján lévő egyének...