Középkori hack\'n\'slash.
  • SaGa Jr
    #82
    Ha átállítod az irányítást keyboard állapotra akkor nem kell hozzá két kéz. :) Akkor reagál a WSAD billentyűkre is nagyon szépen.


    dartonita:
    A fegyver skill pontok elosztása arra van, hogy adott fevernél vagy fegyverkombinációnál tudod növelni a folyamat ot aminek a végén elég masszívan leosztod az ellenfelet. Tehát ha például rámész az egykezes kardnál az első oszlopra és veszegeted a plusz opciókat akkor a vége az lesz hogy kihozható egy 6 ütéses kombináció amit ha sikeresen kivitelezel akkor ha nem is sikerül kinyírni normál módban az ellent, akkor is szédelegni fog pár másodpercig.

    A "tulajdonság" skill pontok már más tészta. Ott a felszerelésnél egyre több és jobb páncélt kap a játékos (növeli a túlélését). A constitution növelése több életerőt eredméynez. A curse növelése gyorsabb curse regenerációt ad meg curse módban sokkal masszívabban sebzel.
    Az erő (strength) növelésével egyre könnyebben billented ki az ellenfelet a védekezéséből, kevesebbszer kell összeakaszkodáskor nyomkodni a megfelelő billentyűt plusz a sebzés is nő.

    A kamerával én nekem nem volt bajom. Tény, hogy időnként elég idióta helyekről mutatja a harcot de egy pillanat műve az alkalmazkodás.

    A menüben én is hiányolom az egeret, bár billentyűvel sem probléma a menük elérése.

    Szóval van bőven potenciál a játékban, csak bele kell merülni ki kell próbálni. Tutorial hiánya egy oylan dolog, hogy tegyedül harcban lenne rá szükség arra meg van tutorial (az első tornán lesz benne része a játékosnak) ahogy például van beépített tutorial a curse opciókhoz is. A csapkodás kombinációk meg világosan meg vannak jelenítve a skill menüben (akármikor előhívható a "t" megnyomásával).