The Cursed Crusade
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként semeddig nem tart ilyen helyzetekben a kameraállás módosítása, csak az egeret kell mozgatni és akkor emelkedik/kimozog a megadott irányba a kamera.
A váltás meg általában okkal következik be és erre elõre figyelmeztet is Noviembre. Ahogy szól ha lõnek (ha a játékos nem venné észre a nyilzáport) meg más dolgokra is figyelmeztet.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Kovetkezo jelenet, tolom magam elott a vedelmet a var ostromnal, a kepernyon picit jobbra igazitva vagyok, majd parbeszed, utana hirtelen mar nem is engem mutat, hanem a tolem jobbra levo egyseget, megint nezem miert nem azt csinalja amit nyomok. Ja, hogy atkerultem a kepernyo bal szelere egy szempillantas alatt. Koszi. Gondolom tele lesz ilyen okos kamera valtasokkal.
szerintem
szerintem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aki esetleg végére ért meg tudja mondani hol lehet kétkezes buzogányt találni? Mert az valahogy kimaradt nálam. Minden más fegyver és kombináció elõkerült de az nem.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Itt ennyi az össz dolgod. Futni elõre a megfelelõ irányba és mikor kell akkor a megfelelõ iránybillentyût megnyomni. Ha ugyanazt kellene megnyomni mint amerre éppen futsz akkor enged el a billentyût és mikor kell újra nyomd le. Aztán mehet tovább a futás.
Valami ilyesminek kellene tortennie a jatek elejen.game
Nekem veletlenszeruen vagy a masodik vagy a harmadik gomb megnyomasa elott meghal, mert a masik faszi csak jobbra balra rohangal, nem fut be az epuletbe.
szerintem
Nekem nem volt gondom azzal, hogy megjegyezze a játék a beállításokat. Arra kell csupán figyelni, hogy jókor nyomja az ember a megfelelõ gombot (tehát mikor a szûkülö karika belép a szürke gyûrûbe) és ha teszemazt az adott irányba megy éppen és nyomja am egfelelõ iránybillentyût akkor engedje el majd nyomja meg ismét, máskülönben nem fogja elfogadni a próbálkozását a játék. Ez igazából csak az elején igényel odafigyelést, a késõbbiekben nem lesz hasonló dolog (szaladni is meg iránybillentyût is nyomni).
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
dartonita:
A fegyver skill pontok elosztása arra van, hogy adott fevernél vagy fegyverkombinációnál tudod növelni a folyamat ot aminek a végén elég masszívan leosztod az ellenfelet. Tehát ha például rámész az egykezes kardnál az elsõ oszlopra és veszegeted a plusz opciókat akkor a vége az lesz hogy kihozható egy 6 ütéses kombináció amit ha sikeresen kivitelezel akkor ha nem is sikerül kinyírni normál módban az ellent, akkor is szédelegni fog pár másodpercig.
A "tulajdonság" skill pontok már más tészta. Ott a felszerelésnél egyre több és jobb páncélt kap a játékos (növeli a túlélését). A constitution növelése több életerõt eredméynez. A curse növelése gyorsabb curse regenerációt ad meg curse módban sokkal masszívabban sebzel.
Az erõ (strength) növelésével egyre könnyebben billented ki az ellenfelet a védekezésébõl, kevesebbszer kell összeakaszkodáskor nyomkodni a megfelelõ billentyût plusz a sebzés is nõ.
A kamerával én nekem nem volt bajom. Tény, hogy idõnként elég idióta helyekrõl mutatja a harcot de egy pillanat mûve az alkalmazkodás.
A menüben én is hiányolom az egeret, bár billentyûvel sem probléma a menük elérése.
Szóval van bõven potenciál a játékban, csak bele kell merülni ki kell próbálni. Tutorial hiánya egy oylan dolog, hogy tegyedül harcban lenne rá szükség arra meg van tutorial (az elsõ tornán lesz benne része a játékosnak) ahogy például van beépített tutorial a curse opciókhoz is. A csapkodás kombinációk meg világosan meg vannak jelenítve a skill menüben (akármikor elõhívható a "t" megnyomásával).
Sajnalatos,de nalam ez boven sok ahhoz hogy jo jatek legyen,meg akkor is ha pofas a grafika es tetszene a korszak/fegyverek/pancelok is.Nagy kar,ebben sokkal tobb volt.Mindenesetre jo szorakozast azoknak akiknek bejon.Ja az meg eleg vicces mikor az atvezeto videoban egy szal kardmarkolattal hadonaszik es fenyegetozik a fohos mert epp elotte tort el a penge😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
kamera mozgás is ezen van.Viszont ha jönnek a körök arra nincs szabad kéz.Ráadásul olyan gyorsan kell váltani a cursor beütésre hogy szinte lehetetlen a kellõ idõben JÓ IRÁNYT IS eltalálni hogy már le is tettem errõl--- 😞((
Amúgy a kombók is tök esetlegesen jönnek össze, csak nyomogatod a bal egér+jobb egér gombot aztán majd lesz valami.... tökre nem úgy érzem hogy én irányítom a harcot.
kérdésem: a billentyûzet helyett miért nem lehet a controllerrel irányítani??? ( hiába van az opcióban hogy nem a billel akarok menni, akkor sem reagál a controllerre)
A másik: valaki azt írta hogy ki lehet kapcsolni az átvezetõ videókat. azt hol lehet????
Ha bejön a nyilas cucc nem értem minek hagyod ott az egeret mivel a nyilakat is a WASD-vel nyomod szóval tényleg nem értem!
Next PC upgrade: 2022
"Megvárod amíg a nyíl körül beszûkül a kör és világos lesz akkor nyomd meg és jó lesz!"
arra kene menni ? vagy csak 1x arra nyomni?
kibaszott idiotak valami tutorialt tehetnenek bele
May the force serve you well!
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Ez se világverõ de annál jobb.
Itt van a történet amin végighenteled magad és ennyi. Nincs semmiféle küldetések ugyanis csak fõszál van csak és semmi más!
Köszi.
De a Witcher 2 akkor is más kategória. Engem eddig meggyõzött. Akció-RPG, hack and slash van itt minden. kivéve szerepjátékos elemek....
8/10 eddig nekem
Köszi.