Középkori hack\'n\'slash.
  • SaGa Jr
    #108
    Később majd át kell állnod a kardokról a balta és buzogány kombinációkra (szóval ne a kardok fejlesztésébe öld a pontjaidat mert később azok nagyon fognak hiányozni), mert a kard egyre haszontalanabb lesz, ahogy egyre több páncélt kapnak az ellenfelek.
    A kardot meg a páncél nagyon gyorsan amortizálja (ellenben a buzogánnyal és a baltával). Persze ha minden pályán minden célt teljesítesz akkor mindig lesz elegendő pontod fejleszteni (szóval keresd meg az elveszett lelkeket amiket csak cursed módban látsz meg a szintén csak így észlelhető kereszteket és purgáld ki őket; a lelke közül a kékeket verheted de a vörösek és a kereszt ellen láng kell).

    A klikkelgetésnél ne számolgass meg ne lassan klikkelj hanem a karakteredet figyeld. Tehát ha kardnál például elindítod a gyengébb kombinációt ami például áll 3 gyors és két erősebb ütésből akkor nyomkodd a bal klikket kétszer majd gyorsan a harmadikat és már menjen is a jobb klikk. Ha lassan nyomtad meg akkor bizony kiesik az ütemből a manusod. Ha fejleszted a tulajdonságok közül a weapon mastery (vagy mi a rák) skill-t akkor egyre simábban mennek majd a kombinációk.

    Kétkezes kardnál én például nagyon kedveltem a 4 gyors és két erős ütésből álló kombinációt (szóval azt ami nem csak a bal klikekt használja mert az nagyon gyenge ráadásul elsősorbna a páncélozott felületeket támadja ahol a kard marha gyorsan amortizálódik), de itt például a harmadik bal klikk után (amit hosszabban nyomtam) már nyomtam is a jobb klikket, máskülönben kiesett a manus a ritmusból ha nekiálltam számolgatni. Csak figyeltem éppen hol jár a mozdulatnál és aszerint nyomtam a következő ütést (ezért érdemes végignézni milyen mozgásokból tevődik össze az ütéssorozat).

    A Halál elleni meccseknél meg előbb érdemes kinyírni a megadott számú kárhozott lelket (ugyanúgy tudod megnézni ahogy a fegyver állapotot ellenőrzöd), azt ha ez megvan vagy nagyon kevé hiányzik hozzá akkor foglalkozni a rosszarcúval, de addig hanyagolni kell. Legfeljebb ha közel jön akkor lökd el vagy támadd le, de ne ő legyen a lényegi célpont. Plusz ellene mindig azokat az új képességeket kell használni amit éppen az adott pályán megszereztél. Tehát am ásodik bunyónál a távlövészeti képességet, amit messziről kell használni. Ha közelről lősz akkor visszafordítja rád (ez az mikor azt látod hogy köztetek száguldoznak a lángnyalábok).