Lollerka#91
sose mondtam h a holdra cipeljuk h hajot epitsunk... de a nanorobotokat be lehet programozni amsra is pl h falakat rakjanak ossze, elegge multifunkciosak, es mindegy nekik h most a foldrol visszuk e a vasat vagy mashonnan, sot megkockaztatom ha mukodne akkor a sima vas aszetoridat is szetszednek es ertelmesre alakitanak:D ilyen szent gral lenne ha mukodne, mert mindent meg lehetne veluk csinalni:D de persze rakunk majd rajuk stop gombot is nehoyg elszabaduljanak:D
az egesz holdbazis ertelme szerintem, mar parszor leirtam, annyi lenne, hogy olyan technologiat fejlesszunk ki ami lehetove teszi h olyan helyen eljunk ahol nem elhetnenk, ami hulyeseg szerintem, mert elegge arral szemben valo uszas, szoval szarintem ertelmetlen, max banyaszasra es feldolgozasra, de ha nagyon fejlettek lennenk en a napi urjaratot se zarnam ki... egy bolygon elni tul sok valtozoval jar es tul nehez befolyasolni oket, a legnagyobb problema a gravitacio... lehet nem tunik nagy dolognak, de szerintem az
a palyara allitast meg oldjak meg liftekkel... van par laseres kiserlet, meg vlmi szenszalas csovekbol is akartak csinalni, nem tudom hogy allnak...