Szefmester#38
Találkoztam már olyan programmal amire fel lehetett játszani midin át dallamokat majd azt utólagosan effektelted, vágtad módosítottad ahogy jól esett. De volt olyan kis progival is dolgom ahol fél óra kattintgatás után "hallagatható" dnb-t produkáltam.. legalábbis alapszinten.
És hogy miért nem vagyok híres producer? nincs meg rá a kezdőtőkém..
És hogy miért nem vagyok híres DJ? Mert nem találnék élvezetet abban hogy mások által elkészített dalokat egymás után bedobáljak a lejátszóba, persze figyelve hogy mikor illik váltást eszközölni.
És hogy miért nem vagyok híres zeneszerző? Mert én a zenét jobban szeretem élvezni mint alkotni. Másrészt nem vitt rá az akarat arra hogy professzionális szinten megtanuljak egy vagy több hangszeren játszani. Bár a hallásom és a ritmusérzékem megvan hozzá.
A szóló gitár pedig csak egy gitárfajta.. ha jól megvagy egy akusztikus gitáron akkor egy szólógitár vagy egy ukulele esetleg a basszgitár sem fog nagy meglepetést okozni.
Te is felvetetted a kérdést.. amit én is feltehettem volna.. ki mondja meg mi számít zenének. Nem mondtam hogy egy hivatal mondja meg hogy ez zene az meg nem. És bármilyen hihetetlen hallgatok zajzenét is... Pendulum, Prodigy, vagy a zajszínházas stomp.. De nem ezek a fő háttérzeneforrás a napom során. Csupán néha jólesik egy kis pihentető zaj...