• asysoft
    #8
    Remélem új API-kkal is bővül a rendszer, jó lenne, ha a "NoDo" ilyen téren is konkurálna az Androiddal...
    Amúgy, elnézve a helyzetet (főleg magyar store hiányát), bármennyire is tetszik a rendszer, 5800-m lecserélésekor az iPhone lesz a befutó...

    sedward (#6): ...és még így is változatosabb, mint az iOS volt a 4-es verziójáig, ott sem a háttérszínt, sem az ikonokat nem tudtad módosítani!:) (Jailbreaktől eltekintve persze.)

    Hegi90 (#4): bár a kérdést nem nekem címezted, de én sem vagyok elégedett a jelenlegi kínálattal. Nem találok egy olyan eszközt sem, amely értékelhető képeket készít (a HTC-k nem), rendelkezik a flash LED-jét alkalmazó zseblámpa alkalmazással (mint a LED-es HTC-k; SE K550i-m óta tekintem erős előnynek meglétét:)), illetve szép, igényesen néz ki (mint pl Omnia7, bár ez szubjektív), hogy azt ne is említsem, hogy mindegyik készülék több mint 1 éves SoC-et használ (modernebb hosszabb akkumulátor üzemidőt jelenthet)... Aztán speciel örülnék, ha nem (RGBG) (S)AMOLED kijelzője lenne, de ez aztán végképp egyedi preferencia kérdése, és nem teljesülése esetén sem lennék elkeseredve.