Jönnek a Windows Phone 7 frissítései
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig gyárilag tudják egy-két alsó kategóriás készüléken kívül a LED flashel ellátott HTC-k is (pl Desire-n kívül WP7-esek is, ami érdekes, mert nem találtam erre szolgáló API-t, mikor kerestem...), valamint 3rd party alkalmazás elérhetõ iPhone 4-re, illetve S60-ra is (én pl a BrightLight-ot használom). Ettõl függetlenül valóban megoldás lenne a kulcstartó (már ajánlották egy páran igényeimet meghallva😊), viszont a kulcsom mobilommal ellentétben nincs mindig a kezem ügyében... Képkezeléssel kapcsolatban félreértés lesz, csak a HTC-t emeltem ki, hogy az pocsék képet csinál, többivel kiegyeznék, csak azokkal más gondom van: nincs zseblámpa<#idiota>#idiota>, Omnia7-tõl tartok, mert Samsung (WM-es készülékeikkel vannak kellemetlen tapasztalataim), LG pedig szigorúan magánvéleményem szerint olcsó hatást kelt (volt már a kezemben, de azok a gombok...), mondjuk ez még nem lenne akkora gond. SAMOLED megítélése szubjektív, szerintem természetellenesek a színei (legalábbis Samsung demó/HTC Desire színprofillal, de tudja a fene, hogy mûködik ez😊), és a RGBG pentile elrendezést sem feltétlenül tartom jónak - hogy ezen a téren egybevág a véleményem az Apple-fanokéval, az pusztán a véletlen mûve😊
/*WTF?!*/
A K550i óta nem találkoztam egy olyan telóval sem, amelyik tudná a vakus zseblámpa funkciót, nekem valahogy sikerült belenyugodnom az utóbbi ~5 évben (igaz helyette vettem egy ilyet). Az Omnia 7 meg az LG kurvajó képet csinál, nem értem, hogy mi bajod lehet velük, igaz a HTC még egy telójába se tudott elvárható minõségû kamerát tenni. SAMOLED kijelzõ miatt meg általában csak a megrögzött Apple fanok fröcsögnek, mindenki másnak bejön ^^.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Külsõre és "papíron" tetszik, de 5800 óta tudom, hogy nem eszik olyan forrón a kását, és a UI-t is elég gyérnek tartom... Nokia fejlesztésû OS-el rendelkezõ eszközt aligha fogok venni a közeljövõben😊
portable (#10): iOS4-et már nem tudod rárakni az eredeti iPhone-ra, bár sajnos még így is példaértékûnek számít a támogatás... (Ok, attól most tekintsünk el, hogy volt mit pótolniuk, és még lenne is, pl alapszintû BT fájlküldés, de méginkább kézbesítési jelentés üzeneteknél...). Én is kíváncsi vagyok, meddig terjed MS-nél majd a támogatás...
portable (#10): iOS4-et már nem tudod rárakni az eredeti iPhone-ra, bár sajnos még így is példaértékûnek számít a támogatás... (Ok, attól most tekintsünk el, hogy volt mit pótolniuk, és még lenne is, pl alapszintû BT fájlküldés, de méginkább kézbesítési jelentés üzeneteknél...). Én is kíváncsi vagyok, meddig terjed MS-nél majd a támogatás...
/*WTF?!*/
Az nem tetszik nekem, hogy sok telefonra rányomják ezt az OS-t is.
De azért remélem nem annyira mint az android... Szerencsére a wp7 hardware függõ.
De mi lesz ha kijön pl a windows phone 8... rátudom tenni azt egy samsung omnia 7-re?
Apple-el azért szimpatizálok, mert minden évben kiad egy iphone-t, de a régi sem meny egybõl feledésbe. pl az iphone 2g-re is rálehet tenni a az iOS 4.2.1-et
igaz, hogy kicsit korlátozott. De már 3-4 éves készülék.
Nokia n8: nem lehet kivenni az akksiját... volt egy n95-m és egy n97-es nokiám. Elég sokat fagytak, amin csak az aksi kivétel segített... Ezen gondolom azért van valami kombináció amivel lehet rátolni egy resetet
symbian 3 os-t még nem ismerem, de nagyon hasonlít a régebbire.
symbian teló helyett inkább megprobálkoznék egy androiddal vagy egy windows phone 7 telóval.
De azért remélem nem annyira mint az android... Szerencsére a wp7 hardware függõ.
De mi lesz ha kijön pl a windows phone 8... rátudom tenni azt egy samsung omnia 7-re?
Apple-el azért szimpatizálok, mert minden évben kiad egy iphone-t, de a régi sem meny egybõl feledésbe. pl az iphone 2g-re is rálehet tenni a az iOS 4.2.1-et
igaz, hogy kicsit korlátozott. De már 3-4 éves készülék.
Nokia n8: nem lehet kivenni az akksiját... volt egy n95-m és egy n97-es nokiám. Elég sokat fagytak, amin csak az aksi kivétel segített... Ezen gondolom azért van valami kombináció amivel lehet rátolni egy resetet
symbian 3 os-t még nem ismerem, de nagyon hasonlít a régebbire.
symbian teló helyett inkább megprobálkoznék egy androiddal vagy egy windows phone 7 telóval.
Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info
Már csak évek (min 1) kérdése és utoléri a WM 6.5.x tudását...hajrá!
asysoft: Nokia N8?
asysoft: Nokia N8?
Alienware M17x R4 - Nvidia 780m
Remélem új API-kkal is bõvül a rendszer, jó lenne, ha a "NoDo" ilyen téren is konkurálna az Androiddal...
Amúgy, elnézve a helyzetet (fõleg magyar store hiányát), bármennyire is tetszik a rendszer, 5800-m lecserélésekor az iPhone lesz a befutó...
sedward (#6): ...és még így is változatosabb, mint az iOS volt a 4-es verziójáig, ott sem a háttérszínt, sem az ikonokat nem tudtad módosítani!😊 (Jailbreaktõl eltekintve persze.)
Hegi90 (#4): bár a kérdést nem nekem címezted, de én sem vagyok elégedett a jelenlegi kínálattal. Nem találok egy olyan eszközt sem, amely értékelhetõ képeket készít (a HTC-k nem), rendelkezik a flash LED-jét alkalmazó zseblámpa alkalmazással (mint a LED-es HTC-k; SE K550i-m óta tekintem erõs elõnynek meglétét😊), illetve szép, igényesen néz ki (mint pl Omnia7, bár ez szubjektív), hogy azt ne is említsem, hogy mindegyik készülék több mint 1 éves SoC-et használ (modernebb hosszabb akkumulátor üzemidõt jelenthet)... Aztán speciel örülnék, ha nem (RGBG) (S)AMOLED kijelzõje lenne, de ez aztán végképp egyedi preferencia kérdése, és nem teljesülése esetén sem lennék elkeseredve.
Amúgy, elnézve a helyzetet (fõleg magyar store hiányát), bármennyire is tetszik a rendszer, 5800-m lecserélésekor az iPhone lesz a befutó...
sedward (#6): ...és még így is változatosabb, mint az iOS volt a 4-es verziójáig, ott sem a háttérszínt, sem az ikonokat nem tudtad módosítani!😊 (Jailbreaktõl eltekintve persze.)
Hegi90 (#4): bár a kérdést nem nekem címezted, de én sem vagyok elégedett a jelenlegi kínálattal. Nem találok egy olyan eszközt sem, amely értékelhetõ képeket készít (a HTC-k nem), rendelkezik a flash LED-jét alkalmazó zseblámpa alkalmazással (mint a LED-es HTC-k; SE K550i-m óta tekintem erõs elõnynek meglétét😊), illetve szép, igényesen néz ki (mint pl Omnia7, bár ez szubjektív), hogy azt ne is említsem, hogy mindegyik készülék több mint 1 éves SoC-et használ (modernebb hosszabb akkumulátor üzemidõt jelenthet)... Aztán speciel örülnék, ha nem (RGBG) (S)AMOLED kijelzõje lenne, de ez aztán végképp egyedi preferencia kérdése, és nem teljesülése esetén sem lennék elkeseredve.
/*WTF?!*/
Így nem mondhatod hogy nem testreszabható 😄
Látom szép változatos skinek vannak, van kockás zöldben, kockás kékben, pirosban és úgy tûnik feketében 😊
Jaja, ha te mondod <#miaz>#miaz>
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Az utóbbival mi bajod?
Épp azért, mert nekem kellene. 😛
Csak sem a jelenlegi szoftverrel sem a mobil kínálattal nem vagyok megelégedve. Elõbbin ezek szerint már dolgoznak, utóbbiról meg nem tudok semmit.
Csak sem a jelenlegi szoftverrel sem a mobil kínálattal nem vagyok megelégedve. Elõbbin ezek szerint már dolgoznak, utóbbiról meg nem tudok semmit.
Minek? Úgyse kéne senkinek. 😊
Új mobilokat nem mutattak be?