Tomb Raider
-
Hoz_Hun #4209 Na végére értem. :)
Ha már vetted a fáradtságot és ezt mind leírtad, akkor már én is vettem a fáradtságot és elolvastam. Én vitatkozni, meggyőzni téged sem akarlak. Ha ez a véleményed a játékról, akkor úgy sincs senki, aki meggyőzne arról, hogy hirtelen tetsszen neked az, ami eddig nem. Ha csak példaként kiemelem a sztori vonatkozását az írásnak, hát érted,... ez szubjektív. Nekem izgalmas volt fordulatos. A "haver karakterek" nem voltak kidolgozva, de őszintén nem is hiányoztak nekem. Viszont az egész kaland a szigetem szerintem teljesen jól fel volt építve. A dokumentumok, az ősi követők leírásai vagy a WW2 katonák emlékiratai, számomra érdekes adalékok voltak a sztorihoz.
Tehát mint látod nem azonos az ízlésünk, vagy az elvárásunk a játékkal kapcsolatban. Egyikünk sem tudja meggyőzni a másikat, hogy ez vagy az jó vagy rossz, mert máshogy gondoljuk. Erre ráadásul nincs is szükség.
Máskülönben meg itt van ez is. "Egyedül a saját tapasztalataimra és az igényesebb játékosok véleményére adok." Tehát felesleges is lenne bármit is írnom. Az azért furcsa, hogy az általános sajtó, az eladások, stb egyáltalán nem érdekel, hisz ha törődsz a sorozattal, akkor tudhatod, hogy EZ határozza meg a további jövőjét a Tomb Raidernek.