Tomb Raider
-
Hoz_Hun #4208 Viszont végigolvastam azt a bizonyos #4079 hozzászólást. Itt mit kell megcáfolni?!? Ez Laza személyes véleménye a játékról! Én azzal miért vitatkozzak, hogy szerinte "szarrá van scriptelve, a történet és eseményei nincsenek összhangban a játékmenettel" stb, stb, stb. Ő így gondolja én meg nem. Ezen mit kell megcáfolni, nem értem. "halál gagyi, semmire nem való fejlődési rendszer, nulla tárgyrendszer...", most ezzel mit kezdjek? Szerintem tök jó fejlődési rendszer, nekem nagyon bejött. Annó az Angel of Darkness-ben, ahova be akarták erőltetni Larának ezt az RPG fejlődést, az mi volt? Felugrott egy rúdra, aztán le majd Lara megszólat "Hú bazzeg erősebb lettem!" és ezután már el tudta tolni a 2 tonnás követ az útból. Mert kb ez volt. Az annyira szuper volt? Pedig azaz original sorozat része! A "nulla tárgyrendzer" ez megint mi? Miért mit akar benne csinálni? Lakásberendezét összeguberálni? Egyáltalán mit ért ez alatt? Miért kell ezzel nekem vitatkozni?
Egyszerűen nem értem ehhez a hozzászóláshoz miért kell akárkinek is reagálni bármit is. Pláne megcáfolni. Laza leírta a véleményét, amit én tiszteletben tartok. Ő így gondolja, én meg nem.