Tomb Raider
  • tomsolo
    Nekem kimaradt valamiért az Underworld - megvettem még konzolra csak nem toltam belőle többet 5 percnél - szóval miután ezt a jelenlegit kivégeztem, beszereztem Pc-re is Underworldot.

Ha most eldobálom azokat a sallangokat, hogy az eredeti vonal jóval - idegesítőbben - bugosabb mint ez, a harc részt össze se lehet mérni vele, meg az AJ képű Lara se az igazi - a teste az OK :) - szóval ezeket leszámítva, agyonveri ezt a mostanit. Konkrétan atomtudósnak éreztem a mostani játék után magam mire megszoktam, hogy az Underworldbe kell gondolkozni, nincs Instict (csak néhány egyértelmű dolgot ad be segítségnek, pl. irány a szárazföld :D) merre hova lehet mászni, hány kulcs is kell, hol van eldugva etc...

A QTE-ekről meg annyit, hogy abban pont annyi van, ami még éppen elviselhető, itt nekem végig Immersion feelingem volt annyira meg van vezetve a játékos. A nyomkodd ezerrel - mash - gombos dolgokat meg a kedves fejlesztők torkán nyomnám le - anno C64-en volt ilyen először vmelyik Olimpia játékban, és már ott is retek unalmas volt.

Szóval, nem rossz játék ez, jó a hangulata, csak : kevés.

FC3-at sokkal tartalmasabbnak találtam, pláne miután a modding is bejött hozzá, nálam nem ez lesz az év játéka.