Tomb Raider
  • TBTPumpa
    13 óra után én is a végére értem! Köszönöm a fantasztikus játékot/interaktív filmet!

Régóta az egyetlen olyan játék, amit nehéz volt letenni/félbehagyni! Annyira addiktív és szórakoztató volt, ami manapság már nagyon ritka a játékok körében. Jó volt a történet, érdekes és fordulatokkal teli. A grafika szép, a pályák is meseszépek és jól felépítettek. A hangzás is tökéletes! A zenék fantasztikusak, a hangeffektek is jók, a szinkronmunka pedig páratlan! Komolyan Camilla Luddington TÖKÉLETES szinkronhang Lara Croft-nak!

A hős fejlődése is nagyon jó lett. Végre nem csak egy gyilkológép, akinek részről-részre növelték a mellméretét, hanem egy érzelmekkel és élettel teli leányzó! Komolyan a játék végére én is elhittem már, hogy teljesen BADASS lett a csaj! Fantasztikus játék lett! Erősen ajánlott darab! Hibát követ el az, aki ezt kihagyja, de tényleg!
    Az apróbb hibáktól eltekintve (amiket gondolom patch formájában javítanak majd) 10/10 játék lett! Multiplayer-t nem értékelem, az nem a Crystal műve...