Tomb Raider
  • Különc
    Én mondjuk azt hittem, hogy több hangsúly lesz a survival dolgon, gondolok arra, hogy vadászni kell, enned kell vagy csökken a hpd, nem tudsz futni stb. Hogy lesz egy tanulási, tapasztalati görbéje annak, ahogy Lara megtanul a vadonban létezni, vártam hogy esetleg lehessen majd craftolni nyílvesszőket nem csak a földön hevernek (ami szerintem túl sok van még hard módon is, mármint lőszer) Kicsit túl hamar "nő" fel az elveszett kislány.

Harccal nincs problémám, elég dinamikus (mondjuk a dodge utáni F combók elég OP-k szerintem) bár én örültem volna, ha kellett volna lopakodni, követ dobálni hogy eltereld az ellenfél figyelmét (bár egy másik játékban nem jut eszembe a neve ezt negativumként rótták fel, hogy állandóan dobálni kell) Szóval amint megkapod a pisztolyt az oroszoktól onnan kezdve egyáltalán nem kihívás az egész.

Mondjuk egy ideje szinte csak íjat használok, de így is elég könnyű.

Ami viszont nálam abszolút pozitívum, az maga Lara Croft kinézete, nekem nagyon tetszik, az eddigi legnőiesebb, legcsinosabb, nem túl nagy a melle, se nem kicsi, számomra pont jó, hitelesebb ilyen külsővel az ugra-bugra, mint a régi "kannákkal"