Tomb Raider
  • Nagylaci
    Hát ez nagyon gáz. Nekem egy gltich miatt "folytathatatlan" lett a játék úgyhogy felnéztem a hivatalos fórumra hátha ott van valamilyen megoldás. De csak azt találtam, hogy már most hat(!) különböző hely ismert a játékban ahol egy hiba miatt el lehet akadni. Azért az elég ciki szerintem a készítőknek. Spoiler -ben, hogy velem mi történt, de tanulságos lehet azoknak is akik még nem tartanak ott nehogy elkövessék ugyanezt a hibát...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szóval a "Shipwreck Beach" -en amikor megérkeztem, mielőtt egyáltalán nekiálltam volna a fő küldetésnek elkezdtem felfedezni a területet. Egyébként is ezt csinálom mindenhol. Szóval egy helyen találtam egy olyan mászható sziklás falat, csak éppen túl magasan ahhoz, hogy elérjem. Viszont kicsit odébb meg volt egy mozgatható csónak amit be lehetett lökni a szikla alá. Tök logikusnak tűnt összekombinálni a kettőt. Igen ám, de az a térkép rész a készítők szándéka szerint csak a "Compound Bow" (csigás íj) megszerzése UTÁN lehetne elérhető. Tehát mivel én (és még egy csomó játékos) eljutottunk egy területre ahova még nem is lett volna szabad a fő küldetés "meghibásodott" és innentől kezdve soha nem kapjuk meg azt a bizonyos "Compound Bow" -t. És valahogy a játék 80 százalékánál nincs sok kedvem újrakezdeni az egészet... :(