Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elite
Hmmm...és mennyire eszi meg? Nekem gtx660 van, 1080p-ben azért hoz egy játszható 30+ FPS-t? Vagy el kell felejteni?

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

HeadHunter86
Na megjött. Pólóval, összes DLC-vel, vÍzhatlan tatyóval, fémdobozzal, poszterral. Megérte a konzolokszervízétõl rendelni.

grebber
Nvidián is megy de mindenhol elég rendesen megzabálja a gépet!

Next PC upgrade: 2022

elite
Most akkor a tressfx az AMD-n megy csak vagy nvidián is ha DX11-es a kari?

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Nálam azt tudja, hogy nem indul el a játék tõle ha ki van pipálva.
Biztos olyan mint a Life Of Pi címû film repülõ-halas jelenete, ahol hirtelen szélesvásznú lesz a kép és a halacskák a alsó és felsõ fekete csík elõtt ugrálnak. Jókat lehet pislogni miközben leesik, hogy milyen kis optikai csalás történik. <#vigyor5>
a.carkey
Mi ez az exclusive fullscreen opció? Mit tud? Nem láttam még ilyet soha. 😄

A medve nem játék.

X360 controllert felismeri, sõt az adott gombokat is kirajzolja.

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 8 GB 1333MHz DDR3 ASUS NVIDIA GTX 560Ti DirectCU II Windows8 64bit LG 24\" X360 Gamepad origin: invalidfrequency steam: invalidfrequency

bakkerman
elég jó a játék,1 órát toltam most,nagyon bejön a csajos segge,kész eyecandy az egész játék

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Relatív, szerintem pont jó volt.
Ugye van normális kontroller támogatás pöcön?

Btw kezdek már paranoiás lenni. Szóltam otthon, hogy írjanak SMS-t, amint jön a játék és még mindig nem írtak. Már-már olyan rémképek zajlanak le a fejemben, h vmit elb.sztak és nem fogom ma megkapni a játékot 😄
grebber
Ezt már a konzolos warez megjelenése napján mindenki mondta, hogy óvodás szinten vannak a "gondolkodós" részek!
De engem nem érdekel ,mert akció,hangulat minden a toppon van!

Végülis egy driver frissítés megoldotta a problémát így már minden ok.

Hát ez vicc,akkor ez a rész is levan könnyítve,ugorj ide,célott oda,gondolkodni minek,gondoltam hogy nem lesz máshogy.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

a.carkey
Én áttettem Qra az Fet, mert nem vagyok polip amikor hirtelen kell megnyomni valamit.

A medve nem játék.

MerlinW
F a láb, E a kéz

[merlinw.org]

a.carkey
Ez tényleg letehetetlen.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egyébként, szép cigánylány ez a Lara: <#idiota>

A medve nem játék.

lalakov
Köszönöm.
grebber
Alapbeállításnál A és D de veszettül majd F jó ütembe!

zooleeh
Irany gombokat kell nyomonkodni egy ideig majd F ,de mikor megjelenik a keprenyon .

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

Myselor
JÓLVAN tovább ment de rohatt frusztráló egy bug volt :|
lalakov
Tudom én vagyok a béna, de mit kéne nyomni az elején a barlangban, amikor az ürge másodszor fogja meg a lábamat? Irány gombokat nyomom, de mindig rám szakad a szikla.
Tomb of the Lost Adventurer - Hát ez kellemes DLC volt. :-) :-D
Nagyon tetszik a játék, csodálatos, és én ugyan nem tudom ultrán játszani, de így is gyönyörû a grafikája. :-) Ez a filmes, enyhén nyomasztó és titokzatos hangulat pedig mindent visz. :-D Amúgy meg simán beleillik a Tomb Raider világba, amolyan véresebb elõzményként. :-D Persze, gondolom, így is fogják folytatni. Realisztikusan.
Myselor
azt a jó édes kurva eget,:| most komolyan hova ment ez?am olyan érdekes dologba futottam,van egy perem ahonnan átkéne ugrani,nyomjam a spacet oké ,nyomom odamegy a kamera és heló.videóban nézem behajol átugrik.most akkor WTF?már többször reload checkpoint volt.de imádom ezt az istenit már
kill3r21
be akartam rakni, de a nyugalom megzavarására alkalmas 😄
CalebJoe
fake
Seth
lájkolgatni kéne,hogy lássak vmit, utálom az ilyen oldalakat.

PSN ID.: Beegabor

kill3r21
Bocsi az offért, de ezt megkell kérdeznem, szerintetek ezek igazi képek?
Igaz lehet ez?
Durva játékfüggõk kezei
Myselor
amúgy hova ment a játék? én kerestem nem találtam😊
Maxtreme
Mihez/minek kell új driver? 😊

Myselor
amúgy kezd durvulni a játék kicsit,ezek a himiko japán szamurájai kicsit badass figurák így éjszaka majd összecsináltam magam tölük azok a hangok lol <#idiota>
kill3r21
Megjött...CD Galaxis
Normál változat, pólót fémdobozt nem kaptam sajnos...2 DLC kód az van 😊
Sir Quno Jedi
Jöhetne új VGA driver ehhez, nem igaz, hogy az nVidiásokat szopatják. Pár hete még AMD-s voltam vaze és most ez.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Jaj! Úgy várom a futárt, mint a Mikulást 😄 Tudom, hogy este elõtt nem lesz idõm játszani, de azért még megnézném a dobozt, stb. munkába indulás elõtt 😄
CroftManor
Én a gameshoptól szoktam rendelni, kíváncsi leszek, hogy ma átvételkor posztert vágnak hozzám, vagy a korábban beígért DLCt.

Nothing is True, Everything is Permitted

Maxtreme
Én anno a gameshop-al jártam így, mindenki szidta, viszont Saints Row 3 csak ott volt, ráadásul olcsón.
1 nap alatt kihozták. 😊

Csak testileg fejlett ja meg az ösztönei 😊
grebber
Én már rendeltem tõlük többször is korrekt ár semmi probléma!

én nem tudom, hogy ki szidta itt a konzolok szervizét, de problémamentesen megkaptam tõlük a survival editiont 13.500-ért ajándék steelbookkal, pólóval, 2 dlc-vel, aminél nagyobb üzletet szerintem egyik boltnál sem lehetett kötni. velem most nyertek egy vásárlót, az bizos.

Maxtreme
Nézd a jó oldalát. Örülj neki hogy nem Freddy Kruger-rõl és Whoopi Goldberg-rõl mintázták <#nevetes1><#idiota>

a.carkey
Na hallod! Az arca Kobra Comandernek indult, az tuti, és végül Nicole Kidmanes lett. A jobb mellében van szilikati, a bal mellében - vsz egy esés következtében - már nincs.<#idiota>

A medve nem játék.

Maxtreme
Hát csodálkozol. Magad mondtad hogy 10 évvel öregebb. <#miaz><#idiota>

a.carkey
A CE babának viszont már most lóg a bal csöcse. 😊

A medve nem játék.

Ez megoldotta, köszi!
Seth
Akkor korához képest mellesleg kicsit túlfejlett 😄

PSN ID.: Beegabor

Maxtreme

<#idiota>

a.carkey
Még egy óra, és leteszem a melót. Nem bírok tovább várni.

Egyébként nagyon jó ez a CE baba, csak köszönõ viszonyban nincs a játékbélivel. Olyan, mintha Lara 10 év múlva visszament volna a szigetre és végigélte volna újból az egészet. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Egy baromi idegesítõ dolog van. A menüben aza rohadt puttyogás, ha más opcióra vált az ember. Mindig utáltam, és itt nem találom, hogy hol lehetne kikapcsolni.

A medve nem játék.

Hát ha a lányra kéne tippelnem hány éves, azt mondanám: 14 😄