Dungeons and Dragons: Daggerdale
  • csgj
    #16
    Sziasztok!
    Gondoltam megosztom az első és utolsó élményemet a játékkal. :-P Pff, hát... nagyon rossz lett. :-S Hiába D&D, hiába Forgotten Realms, ez egy nagy kaka. Grafika 2004-es színvonalon van. A legnagyobb felbontás 1280x720. A többi ugyebár 4:3-as.
    Játék elején kiválasztottam a karaktert (van elf kalandor csaj, harcos ember (férfi), félszerzet varázsló fickó (na, erre már nem emlékszem pontosan, nem biztos, hogy varázsló) és egy törpe pap o.O. Egy törpe PAP!!! :-/ Na, hát én kiválasztottam a szopós k*rva külsejű elfet, és akkor jött egy két stats módosítás (tényleg kevés, a külsőn meg nem lehet változtatni), aztán elindult az intro. Az intro nem nagy cucc, de elmegy. Rövid is, a sztori ez alapján elég kaki.
    Aztán kitesz egy bányába, tök egyedül, pedig elvileg a társaimmal indultam. Ők csak úgy ukmukfukk eltűntek. o.O o.O
    Na, hát a bányában gonosz goblinok mászkálnak ide-oda, és terrorizálják a törpéket. A törpék meg segghülyék. Komolyan mondom. Szerintem a fél agyukat megették a goblinok. Odamegyek az egyikhez, szöveg az van, de a szinkron annyi, hogy "Üümmhhgggrr baaah bumm... ühh!!!". Amúgy ezek mind ikertestvérek, mert ugyanúgy néznek ki. Aszongya, hogy segítsek a társain, mert nincs egy árva fejszéjük se, amivel harcolhatnának az agyzabáló goblinok ellen. Helyette csak a földön kuporognak, és rám várnak. Na és mindegyik úgy beszél, hogy "Üümmhhgggrr baaah bumm... ühh!!!".

    Kicsit még játszottam, de ezt az unalmas, monoton és motyogós játékmenetet nem sokáig bírtam. Nyilván nem lesz jobb később sem. :-S Egyedül az irányítás tetszett. Azt egész jól megoldották. De ilyen típusú játéknál ez nem nehéz szerintem.

    Na szóval, kerüljétek el! Messzire!