D&D daggerdale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Esetleg jutott már valaki el odáig Elf-el,hogy azoktól a démonoktól vagy miktõl kiszabaduljon? Az a gondom, hogy a speciális lövéseket (amikor nyomod ugye a SHIFT-et és úgy támadsz) elfelejtette és nem is tudom visszarakni a helyére , hogy mûködjön mert az assign gomb nem aktiv a karakterképernyõn 😞
http://www.akciofigura.hu
legalább a Witcher 2 hozta a formáját
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Meg a regi nagy neveket is tonkrevagjak es a minoseget felcserelte a "gyorsan csapjuk ossze mindegy milyen lesz" trend. Jo pelda erre a Dragon Age 2.
ezúttal a Gamma World világára készül várhatóan egy újabb B-kategóriás játék...
bár a cikk írója kissé el van tévedve, Fallout-klónnak tituálja a GW-t, pedig már a 4. kiadásnál tartott ez az eléggé érdekes világképpel rendelkezõ RPG, mikor a Fallout 1 még csak megjelent...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Parasite Eve 2, best game EVER!
Bar az igaz, hogy en inkabb a regi AD&D-re emlekszem😄
amúgy nekem a 4e-vel sincs semmi bajom...
Én is játszottam azt csomószor. Igaz, second edition volt, nem ez a szar négyes...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
szánalom a köbön.....nagyon sajnálom
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Valoszinu a playerek se fognak annyit jatszani vele, mint mondjuk barki a NeverWinterrel a Dalakora szerveren.
AkcioRPG ala' DnD rohog a vakbelem 😄
Gondoltam megosztom az elsõ és utolsó élményemet a játékkal. :-P Pff, hát... nagyon rossz lett. :-S Hiába D&D, hiába Forgotten Realms, ez egy nagy kaka. Grafika 2004-es színvonalon van. A legnagyobb felbontás 1280x720. A többi ugyebár 4:3-as.
Játék elején kiválasztottam a karaktert (van elf kalandor csaj, harcos ember (férfi), félszerzet varázsló fickó (na, erre már nem emlékszem pontosan, nem biztos, hogy varázsló) és egy törpe pap o.O. Egy törpe PAP!!! :-/ Na, hát én kiválasztottam a szopós k*rva külsejû elfet, és akkor jött egy két stats módosítás (tényleg kevés, a külsõn meg nem lehet változtatni), aztán elindult az intro. Az intro nem nagy cucc, de elmegy. Rövid is, a sztori ez alapján elég kaki.
Aztán kitesz egy bányába, tök egyedül, pedig elvileg a társaimmal indultam. Õk csak úgy ukmukfukk eltûntek. o.O o.O
Na, hát a bányában gonosz goblinok mászkálnak ide-oda, és terrorizálják a törpéket. A törpék meg segghülyék. Komolyan mondom. Szerintem a fél agyukat megették a goblinok. Odamegyek az egyikhez, szöveg az van, de a szinkron annyi, hogy "Üümmhhgggrr baaah bumm... ühh!!!". Amúgy ezek mind ikertestvérek, mert ugyanúgy néznek ki. Aszongya, hogy segítsek a társain, mert nincs egy árva fejszéjük se, amivel harcolhatnának az agyzabáló goblinok ellen. Helyette csak a földön kuporognak, és rám várnak. Na és mindegyik úgy beszél, hogy "Üümmhhgggrr baaah bumm... ühh!!!".
Kicsit még játszottam, de ezt az unalmas, monoton és motyogós játékmenetet nem sokáig bírtam. Nyilván nem lesz jobb késõbb sem. :-S Egyedül az irányítás tetszett. Azt egész jól megoldották. De ilyen típusú játéknál ez nem nehéz szerintem.
Na szóval, kerüljétek el! Messzire!
A négy fejezetre osztott történten megközelítõleg 10 óra alatt tudjuk átverekedni magunkat az elõre elkészített négy karakter (ember harcos, elf tolvaj, félszerzet varázsló és törpe pap) valamelyikével."
A tartalmi infokat, eleg volt elolvasnom ahhoz, hogy azt irjam, hogy koszonom de ez nekem nem kell.
A konzolosok nem a D&D megszallotjai, barmilyen jo is a jatek, inkabb az akcio orientalt "bullshit" kategoria vonza oket a konzolon.
sõt... nagyon várok már egy olyan CRPG-re, ahol Zentarim-osként lehet köcsög Harper férgeket vadászni <#vigyor1>#vigyor1>
"The trees move. Do you not see it?"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."