Kattog a merevlemezem! Segítség! (Adatmentés)
-
Ők is tudnak, világszinten nekem is úgy rémlik, hogy ők voltak az elsők, akik SSD-ről és memóriakártyáról is csináltak mentést (pl. konkrétan kettétört vagy megégett SD kártyáról) - most már pl. az említett OnTrack is vállal, de ebben a Kürt volt az első.
Amúgy meg 1000 forintos órabér? Rossz vicc, az alap mérnöki órabér 3-4000, itt simán 10-20 ezres órabérrel lehet (és kell) számolni (és egy átlag adatmentés ára ~200ezer, 3 napi munka). Olyan technológiájuk és tudásuk van, ami a világon maximum 3-4 cégnek van meg, és olyan adatokat nyernek vissza ha kell, amihez képest az a félmillió forint zsebpénz.
Nem a TE zsebedről, és a TE adataidról van szó, amíg nincs szükséged rájuk (átlag magánszemélynek életében kb. 1x van) - nekem már volt rájuk szükségem (fene se gondolta, hogy egy minőséginek tűnő DVD 2 hónap alatt elfelejti, amit ráírtam), és igenis kifizettem azt a pénzt, amit elkértek azért, mert elolvasták azt a két korongot, amit senki más nem tudott. Visszakaptam szinte a teljes adatmennyiséget, ami azokon rajta volt (kb. 95%-ot, ehhez képest 80%-ra számláztak), és ezt az ő technológiájuknak köszönhetem.