Kattog a merevlemezem! Segítség! (Adatmentés)
  • Dean Winchester
    persze ha pár napot dolgozok akkor kérek valamennyit de akkor se kérek olyan kurva sok pénzt csak tényleg minimális összeget,hiszen ténylegesen nem nyujtottam semmiféle szolgáltatást!

de ez olyan,hogy van nálunk egy tv szerelő aki kér pénzt a hibafelderítésért és van aki meg azt mondja megnézi mi a baja és kész ha nem tudja megcsinálni akkor nem kér érte pénzt !
    am vki kijavított h 80k a 20% :D szal igy mégkeményebb...
    számoljon 1000ft-os órabért magának és kész , azért ne mond már h 80óráig tart mire visszahozza az adatokat! FŐleg itt meg ugye az emberke nem is dolgozik hanem a gépet hagyják müködni!
    mind1, nekem ez kurva sok pénz és a " semmiért rohadtul nem szívesen fizetnék "

de mondom itt nálam az összeg magasságán van a hangsuly, mert az én pénztárcámhoz képest pl 80k kurvára sok pénz lenne a semmiért :)

mondjuk a telomat is bevittem szervízbe és kértek 3k-t mint szervízköltség, ezt is sokaltam hiszen pár perces melójuk volt vele :(
    egyébként a konkrét baj a a telnak az volt,hogy töltőre felraktam és nem töltött bele semmit! mind1 bevittem , megnézték majd
    a vicc,hogy kiadtak egy 85.000ft-os javítási költségi díjat (sony k800i)
    - ugye mondtam h köszi ennyiért nem kérem hiszen ennyi pénzért egy sokkal jobb telót kapok és még pénzem is marad!
    visszajött a teló és semmi baja se lett,azóta is rendesen müködik ^^

szal most kifizettem volna a 85ezret akkor is kapok egy telót mint igy, szóval nálam ez pl. kiverte a bíztosítékot :D kértem is egy nyomtatványt az árajánlatról azt azóta akinek ezt elmesélem egy kurva jót nevet :D