RedDeadRedemption.jpg
Red Dead Redemption PC verzió
  • ratgab
    Jól gondolkodsz!

Ez csak a már hivatalosan bejelentett játékokat tartalmazza (gondoljátok, hogy ellövik a puskapört egy ilyen blőd húzással, hogy bedobják az RDR-t egy ilyen listába)!

Még semmi nincs veszve... ennél nagyobb hype már nem is kell a Rockstarnak, mint amit a pc-sek maguk generálnak és a konzolos verzió visszhangjai (8 millió eladott példány rengeteg, játékot istenítő tesztek kell ennél több), valamint a pc-sek vágya a játékra.

Nekik már csak annyit kell tenni, hogy bejelentik, hogy a pc-seknek kedvezve és meghallgatva kívánságukat, All in one kiadják DLc-stül mindenestül a játékot PC-re!

Ez színtiszta üzlet: Konzolon jól fogyott, Pc-n sokan a multi miatt ugyis megveszik (pc-s verzió szerintem már amúgy is kész van)!

Most, hogy a Blizzard (No Diablo 3 this year) idén nem jön ki új játékkal, Activision is törölt pár címet, májusig lemegy a nagyobb szezon és a legközelebbi játék megjelenési őrület csak ősszel jön, akkor sem sok nagy cím lesz, így még jobban meg van ágyazva a játéknak!

Idén LESZ RDR Pc-re én ebben 100 %-osan biztos vagyok és ezt nem Gamerként mondom!

Ui.: Hivatalos dátuma sem az Assassins Creed Brotherhoodnak, sem a Fable 3-nak nincs mégis még május előtt megjelennek!