RedDeadRedemption.jpg
Red Dead Redemption PC verzió
  • gabo91
    Várható játékmegjelenések

2011. március 8. - Major League Baseball 2K11 (X360, PS3, PS2, PSP, Wii, DS, PC)
    2011. március 15. - Top Spin 4 (X360, PS3, Wii)

2011. április - Carnival Games: Monkey See, Monkey Do (X360 Kinect)
    2011. május 3/6. - Duke Nukem Forever (X360, PS3, PC)
    2011. május 17 - L.A. Noire (X360, PS3)
    2011. ősz - The Darkness II (X360, PS3, PC)

Na hát a 4. év értékelőjét adták ki most, ami jól sikerült. Jobban mint várták. (tavaly veszteséget könyvelhettek el 09-es év 4. negyedéve).
    Szóval ha az év végéhez így állak hozzá akkor ezt valamikor kompenzálni is kell, kell egy csúcs időszak. Februárban vagyunk, jó két hét van hátra nem hinném hogy most kiadnák. oké (máról holnapra nem fog megjelenni)
    Márciusban van két játék. Bevallom egyik se mond semmit se nekem. Két sport játék. Oké NBA-t viszik mint cukrot ezeket nem tudom... de nem valószínű hogy márciusban jelenne meg még más váratlanul, ill ha ezek megjelennek 2-3 hét van hátra a negyedévből, nem lesz egy nagy eladás akkor még. Első negyed év biztosan nem a csúcs lesz.

Nézzük tovább. Carnival Games: Monkey See, Monkey Do
    Duke Nukem Forever
    L.A. Noire
    Ez már május. Másfél hónapjuk lesz hogy megnyomják a negyedévet, biztosan felül is múlják majd az elsőt.

harmadik negyedév: duke nukem, la noir megy majd, de mégiscsak szeptember végéig tart ez a negyed év. Ha nem adnak ki semmit se akkor duke nukem és társai nem biztos hogy elegendőek lesznek. Valami kellene ide.
    Negyedik negyedévre egy játék van betervezve, oké messze van addig lehetnek konkrét címek oda. De gyakorlatilag május és ősz között nincs semmi. Az úgy elég üres. Nyilatkozták, hogy arra törekednek hogy gta nélkül is sikerüljön teljesíteni az évet.
    RDR nem GTA oké, de azért 8millió példányban vitték, ami szerintem elég jelentős bevétel.

Hát lehet hogy szarul gondolom, meg az is lehet hogy reménykedve ezzel próbálok nyugtatni, biztatni mindenkit...

ui.: gamestaron nem volt valami fejlemény (videók alatt)?