arcdevil#3058
Igen, mindig van lejjebb, de nem arra gondoltam, hogy mindig találok nálam 1-2 ezer ponttal kevesebbel rendelkezőt, nem felbuffolva az ellenséges rifteken; hanem nálam több ponttal rendelkezőket és több levőket is vertünk már el úgy, hogy nekik pirulhatott a pofikájuk :) Természetesen volt, hogy ugyanilyen simán ki is kaptunk, és voltak elnyújtott csaták is, amiben 1-1 kis apróság döntött :) Én élvezem a gazdasági rendszert is, van több acc is, ami bár néha nehézkes, ha éppen nincs kedvem foglalkozni vele akkor csak taxolok ott, és marad a játékra is idő. Az eventeket nem a trion csinálja, én sem értem, hogy miért ilyenek jönnek, hosszú idő után talán most van egy értelmesebb event, nem célom fegyverskinekért és petekért napi 5 perceket se küldizgetni :) de vannak akiket ez is érdekel, csak mostanában túlzásba vitték az ilyeneket.
Nyilván ha az embernek nincs ideje és/vagy pénze akkor kevésbé érvényesül egy ilyen játékban, de én élvezem, hogy megküzdhetek minden egyes gearpontért, és nem mindenki számára elérhető egyen gearek vannak. Persze van aki az utóbbit részesítené előnyben, de az keressen inkább moba kategóriát szerintem.