• arcdevil
    Mondj egy jobb kiadót aki nem ezt csinálja, ugyanúgy az EA Games, az Ubisoft és a többi mind ilyen irányban halad, és ezért gondolom, hogy nem érdemes kiemelni a Triont ezek közül, mert semmivel se jobb/rosszabb, mint az összes többi. Az, hogy ez jól van-e így nyilván más kérdés, és tényleg sajnálatos, hogy mindenki több profitot szeretne, de az egész világ ilyen, ebből sem lóg ki a játékipar.
    Valóban simán lehetnek új játékok, amelyek elvonzzák a játékosokat, és látom én is a for honor hypot, de mivel az teljesen más stílus, így nem hiszem, hogy az azt játszók emiatt abbahagynának egy MMO-t, legyen az bármelyik (már aki nem teljesen casual player amúgyis), a többi felsorol új MMO más kérdés, majd meglátjuk, de egyelőre pár amit néztem még honlap szinten is el van maradva (retro design pl) és/vagy még keletibb kinézetekkel rendelkezik ami nekem pl abszolút nem jön be (mármint a túltolt keletiség).

Teljesen igazad van, hogy az archeage szerverek elég szűk kapacitásúnak tűnnek. A játék saját magát korlátozza, hogy nagyon sok terület/telekhely van, viszont annyi játékost nem bír el egy szerver ami ténylegesen ki tudná használni ezeket és ne legyen a területek egy része kihalt (illetve nyilván a start/fresh start kezdetén más a dolog, de döcög(ött) is rendesen).
    Sajnos az 1 játékos = 1 account is elég kérdéses, mivel nem lehet megvalósítani, aki picit jobban ért hozzá simán ki tudja kerülni, akár több géppel akár virtuális géppel, akár ehhez használatos appokkal (pl sandboxie), így meg az marad le mégjobban aki csak "szimplán" játszik. Persze lehetne erre valami megoldás, de szerintem ki lehetne kerülni (illetve a buy2play-t nem, de az meg szűkíti a játékosbázist)

A meg kell élniüket nyilván nem arra értettem, hogy éhen halnának, ha az apex ára 2euróval olcsóbb lenne, hanem mint ahogy a mai világban mindenhol van, itt is a profitot maximalizálják. A 13-20 dollár meg igaz lenne ha nem lehetne ingame vásárolni, de nagyon sok játékos nem költ a játékra (és ezzel együtt nyilván nem is top10-es GS-es, de toplistán rajta lehet).