-
mikromanus #3052 Elég sokáig elvoltam én is a játékkal, meg azért az alapjai nagyon jók, de abban nem tudok egyetérteni, hogy nem a Trion hibája. Ez egy játékgyilkos pénzéhes banda. Abban mondjuk igazad lehet, hogy nem nagyon van mozgásterük az archeage-es csapatnál. Nem biztos, hogy nagy beleszólása van nekik a céges üzletpolitikába. De összességében egy gyöpös szűklátókörű banda rövid távú tervekkel és 0 hosszú távú befektetési elképzeléssel vagy tervvel az AA tekintetében. Ahhoz képest mondjuk elég soká talpon sikerült maradniuk. Meg lehet azért így nyomják, mert (a fresh start tapasztalatai alapján) az Archeage program szerverként igen korlátos kapacitással bír. Picit több a játékos egy helyen és máris csuklik a rendszer. Vagy be se jut a játékosok nagyja alaphelyzetben. Ez egy értelmes rendszerben nem okozna gondot (1 játékos = 1 account), de ezzel a fene nagy szabadsággal minden hulladékot ráengedve a szerverre (multiaccount support) elég siralmas a helyzet.
Sajnos máshol is beüt a profit központúság és a rövid távra tervezés és nem csak az Archeage-ben. A BDO is beszopta a kakaót. A Nagyfőnök beszólt, hogy ideje lenne több pénzt kisajtolni, vagy kereshetnek más melót, aztán kaptunk pár "pay2convenience" változást. Ez van. Amíg nincs komoly versenyhelyzet, addig a lehúzós bandák is könnyen megszedik magukat. Talán majd ha beesik pár új MMo (Lost Ark, Star Citizen, Crowfall, Bless, Revelation, Moonlight Blade), akkor összeszedik magukat, vagy mennek a hullámsírba...
Mondjuk nem tudom mekkora a valós hatása, de pár haver eléggé eltűnt a napokban is a For Honor miatt. Ha jön 1-2 életképesebb versenytárs, akkro talán kérnek majd a Trinonál valós javításokat is. Bár épp a 3.5-ben is akad jópár igéretes újítás. csak kissé megkésett lesz.
Szerk: az, hogy meg kell élniük valamiből az meg csacsiság. Eddig is gennyesre keresték magukat és a havi díjból (patron) simán ellennének évtizedekig minden pénzes marketplace nélkül is. Ha meg nem tudnák a p2w nélkül kihúzni, akkor megérdemlik a bukást. 13-20 dollár (vagy euro) accountonként havonta az rohadtul nem kevés.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.02.20. 15:41:25