arcdevil#3051
Igen, az igaz; de azért az nem mindig elérhető. Pl a Kyprosán, kb 1-2 hétig nem lehetett egyik helyen se sportkocsit bérelni; egyik bérlőhely se volt 3-as szintű; de ez szerverenként változik nyilván.
Ezt előre lehetett sejteni, hogy sokan költenek a fresh starton, és sokat is; én ezért sem értettem az elején se a hypot. A legacy szervereken viszonylag hamar (főleg kis baráti/guildes) hátszéllel fel lehet fejlődni egy olyan szintre, amivel már sok helyre el lehet menni, és nem kell megküzdeni minden egyes területért se.
Amúgy én nem húznám le ezért a Triont, hiszen nekik is meg kell élni; és az élet más területén se vágnak az emberhez ingyen mindent, elég akár azt megnézni, hogy egy 2 óra szórakozást nyújtó mozi ára 2k jegy + kaja/üdítő ár, és az ember hányszor több órát játszik az archeagevel. Ezzel közel sem azt mondom, hogy nem csinálhatnának nagyon sok dolgot jobban, és nem csinálnak szintén sok dolgot szerintem is rosszul; de tudomásul kell venni, hogy ők, mint minden más cég a profitért dolgozik. A többi játékban sincs ez máshogy 1-2 kivétellel.
Persze a botokat üldözni kellene, sokkal jobban, mint jelenleg teszik, ideje lenne egy újabb nagy söprést tartaniuk...