• mikromanus
    No igen. Ínség volt, így unique-ig húztam, aztán felnyomtam mistsongra. Így se jött gyorsan, meg ezzel is kb dupla lett a fegyver sebzése a korábbihoz képest (+nyomtam egy prime weapon tempert minimális 111-112% sikerrel). Az olcsóság nem állt, mert talán 50 goldtól indult a weapon scroll és 60on dekkolt jó ideig. Aztán az első siege időszakban (peace fund, több multiaccount és karaván épült már, hatékonyabb perdita statue vadászat, beinduló DGS killek) pár nap alatt felment 70 fölé. Inség idején néha 78-ért is vették. Az 50 talán nem "sok", csak akkor 160-180 gold volt például egy APEX (egy hónapig tartotta magát a stabil ár). Most olyan 260-285 körül stagnál az APEX. Kb idáig drágult a töménytelen pénzbeáramlás miatt... no meg a tömeges elvándorlás is megindult, íg ykisebb a kereslet valamivel. (a "Tömeges" elvándorlás után még így is többszöröse a "tervezett" egy szerverre jutó játékosállománynak ami a szerveren van). Mindenesetre az auroria land kiesés nagyon kritikus volt. Hosszan elhúzódó jelentős hátrányt okozott tömegeknek. A lord coin trükkös dolog. Minden egyes farm helyen 0-24-ben vörösök randalíroznak, vagy "Zöld" PK guildes gyerekek. Ha aktiválódik valamelyik quest ami nem pack, akkro azonnal PK mindenki hogy felvehessék. A legtöbb farm viszont trade packot termel amit le kellene adni az NPC-nél. Ez azért "jó", mert el kell cipelni addig a kiindulási ponttól. Mondani se kell ez minden esetben PvP/PK lesz. Soloban, vagy kisebb csapatban nem, vagy csak ritkán van bármi esélyed is bevinni a "célba" a pakkot. A territory productok meg vagy helyi földtöl függenek, vagy a helyi guildet tápolják. Tehát: Apex 260-285 gold, Lord's coin: 250 gold, Thunderstruck tree: 500+ gold.
    Ennek ellenére csak úgy repkednek a divine itemek, meg a great success-ek. Van itt p2w/valós pénzes buff, meg tucatnyi account fejenként dögivel.
    A karácsonyi landrush automatikus esemény volt. Amint meglett egyik oldalon a lvl3 fortress (?) utána szombaton jött a castle rush lehetőség. Lehetett volna módosítani, csak a Trino segghülye volt megint és lusta volt gondolkodni mi lesz a hatása (meg mind egy szálig szabin voltak az utolsó 1-2 héten szerintem és csak trollkodni jártak a fórumra néha).