• mikromanus
    Jól sejtem, hogy nem igazán kezdtél te ilyen játékot a legelején? El lehet adni ugyan a legelején apexet, de kb felesleges. Egyrészt alig tudnak érte fizetni, így kevés aranyat kapsz, másrészt iszonyat az infláció. Ami első nap 20 ara, az másodikon 50, harmadikon 100, negyediken 200. Nem igazán lehet eladni értékesebb dolgokat, vagy nem nagyon kínálják, mert pár óra múlva még többet ér és annyi idő alatt nem sok mindent tud belőle venni. Mert ott van az is, hogy lehet több ezer apaexed vagy aranyad is, ha egy ganyi lumber sincs a piacon, vagy a kutya se ad el archeumot. Sok sikert a crafthoz, meg a bevásárláshoz. A kezdés mindig nagyon speciális környezet. Az új vocation-family system meg még durvábban megfogja majd az anyagok beáramlását az új rendszerbe. Termelhetsz "olcsó" anyagokkal magas labor költségen, vagy korlátozott mennyiségben jó labor hatásfokkal (max talán 6k vocation lesz amit összeszedhetsz naponta, de nem a legelején. Ez 20-30 jobb facsemetére elég).
    A pénzes girnyók nem nagyon tudnak eleinte megtapadni. ha nincs elég agyuk hog ymaguktól is boldoguljanak, akkor később nem az lesz a céljuk, hogy elsők legyenek, hanem hogy ne verjék szarrá őket. Ha kezdeti előnyt szerez a guilded, akkor nagyon sokáig uralhatja a piacot. Rangorán például az elcseszett korai DGS killek utáni aranytúltengés miatt ami egy, vagy 2 guildhez ment majdnem mindig akkor tudtál jobb itemet szerezni csak ha hagyták vagy te craftoltad/regrade-ztad. Kivásárolták az összes epic itemet nagyon sokáig. Még pénzért se voltak versenyképesek a többi guildes játékosok. Goldot szerezhetsz, de nem 9-27k goldot napi szinten. Ha meg goldod van, de csak középszerű felszerelés elérhető belőle, akkor agymunka nélkül te is középszerű maradsz. Idővel az AA mindig elcsesződik, de az első hónapok mindig murisak. A régi szerverek meg simán csak vannak. Közel 0 aktivitás és PvP. Épeszű "kezdő" felé se szagol. Kivéve ha tesztelgetni akar ezt-azt a fresh start előtt. :D

A soulforged meg talán nem szemét, de zsákutca. Könnyen eléred a maximumát és onnan nem fejlődik. Emellett új szerveren nem fogsz te ilyesmiben rohangálni. Az "ingyen "gear időszak is lejárt a mostani szervereken. Nincs ingyé' tokenre utalt soulforged item dömping.
    Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.11.22. 16:28:45