• mikromanus
    Kicsit "Kibővítve" bent van egy zöld/main quest storyline. Ez többé kevésbé az obsidianos tutorialt is lefedi a lvl 50-es questekre (aurorián). Azt hiszem valamelyik honor point vendornál folytatható a korábbi kőüldetéslánc egy szint feeltt, majd Cinderstone katonai táborában folytatódik. Archeagedatabase-n tudod nézegetni az egymásra épülő questeket, de az "átmenet" az újba lehet picit bugos/nem illeszkedik, vagy az npc nehezen taláélható. Én picit molyoltam vele míg megtaláltampedig egyértelmű.. 50-től ezeket a questeket nyomnám, meg auroria monstereket irtogatnék. Diampnd shore, majd golden ruins, később a castle régiók. Minden szintre vannak egyre magasabb szintű szörnyek. Többen alibraryt javasolják, de kezdő karakterként az szerintem necces. CSapatban a questekre jó, de amúgy lassúcska lenne, vagy ha sokan vagytok, akkor a kill nem ad túl sok XP-t ezen felül. Exeloth és Sungold fielden a teleportpont környékiNPC-k is adnak napi kill questeket egy szint felett jó extra xp-ért. Meg apvp war questek Mistmerrowban is. + eetleg mistsong dungeon questek is.
    Felszereléshez craftolhatsz, vagy az auroria dropok jók lehetnek átmenetileg. Ha nem jó a craftolt item (nem fejleszthető jön ki), akkor bezúzhatod illustrious-tól és kapsz egy kevés anyagot és mana wispet. A mana wisp és az auroria mobokból farmolt anyagokból könnyen összerakhatsz azonos szintű és fejleszthető obsidiant. A legrugalmasabb az obsidian felszerelés. Fegyverre opció lehet a mistsong dungeon is, armorra meg a Serpentis dungeon drop (később elég jó bracers craftolható a serpentis vértekből ha már túlnőttek a seten a craftoltjaid).

Craft súgónak ott az archeagedatabase.net, vagy online a Folio (nyomj O-t és tallózhatod, vagy rákereshetsz a kívánt cél itemre. Megmondja mi kell hozzá és hol craftolható, vagy higy egy anyag mihez lesz jó).