• arcdevil
    Volt javulás, az utóbbi időben nagyon sok botot kiszórtak; mint a farmer botokat, mind az egyéb cheatelőket. Manuálsian is több GM szűri a problémás elemeket. Persze egy sok játékosos játéknál nem lehet mindig mindent kiszűrni és a csalók is folyamatosan fejlesztenek; de a Trion kivételesen most elég aktívan és hatékonyan fellépett ez ellen. Elég sok eladó telek van és foglalni is lehet, kevesebb az autoclickerrel foglaló is, így ilyen téren is volt javulás.

A marketplace contentek valóban frissülnek, és mindig van elhetőséged még újabb koztümöt venni a karidnak, de ritkán jönnek be olyan dolgok, amik nem kinézet/pet cuccok; tehát abszolút olyan dolgok amik megvétele nem kötelező; de ha valaki mégis a legjobban kinéző karakterre hajt és nem a legjobb gearre akkor az megveheti, de az az Ő dolga.

Nem tudom melyik játékban nem találkozni amúgy trollokkal, ezt nem írnám az archeage rovására; persze nyilván van szerver ahol jobb és van ahol rosszabb a dolog; de ez szerintem máshol sincs így (amikkel még játszottam ott is folyamatosan egymást zrikálták a chaten a kevésbé épeszű emberek)

Hozzáteszem, hogy a p2w minden játékra vonatkozik, hol erősebben, hol kevésbé. Viszont van lehetőség ingame megszerezni mindent. Én pl az első hónapot befizettem, de azóta semmilyen pénzt nem áldoztam a játékra, mégis van jó pár telkem, egész jó gearem (nyilván nem top1), és több hajóm, járművem is. A klánban akad aki még az első hónapra se fizetett és ugyanúgy van ennyi cucca :)
    Utoljára szerkesztette: arcdevil, 2016.03.29. 16:33:01