-
A tapasztalatom néhány nap utána HTC 7 Trophy-ról és a WP7-ről.
A készülék összerakása anyaga szerintem nagyon jó. Amit én máskép csináltam volna: USB csatlakozót lefedtem volna egy borítással és a készülék aljára helyezném át így esetleges dokkoló használatát könnyíteném meg. A készülék hátulján lévő hangszórót és a készülék tetejére raktam volna a bekapcsoló gomb melletti területre. Nagyobb teljesítményű akksit is raktam volna a készülékbe.
Készülék képernyőjének mérete és minősége szerintem megfelelő, érintőgombok tetszenek és jól reagálnak.
Fényképezőt még nem próbáltam, de átlag felhasználásra szerintem biztos megfelelő. Készülék idáig 1x indult újra bejövő hívás során
Az oprendszerről: Csempés kivitelezés nekem bejött. Beállítások mélységét, mennyiségét még lehetne növelni. Eltudnák képzelni egy hálózat kezelési piorítási lehetőséget, beépített intézőt is jól jönne. Csengetés módjának beállíthatóságát is el tudnám képzelni (pl. emelkedő csengetés). Van még néhány funkció amit hiányolok, de meg várom az első frissítéseket.
Zune programnál elvárnám, hogy dokumentumokat is lehessen átrakni vele a készülékre pl. pdf, docx, xlsx stb. könyvtárakba rendezve (ezt elvárnám a programoknál is, hogy könyvtárba rendezhetőek legyenek a készüléken). Mentési funkció is lehetne a Zune-ban.
Outlook összes funkciójának 100%-ban támogatását (nem csak Exchange-n keresztül) szintén fontosnak tartanám.
Egyenlőre ennyi ami eszembe jutott.