• bakkerman
    L925-ös telóm ma délelőtt útjára indult Pestre szervízbe...
    Tegnap használtam a kamerát,lőttem pár képet,aztán 5 perc múlva megint csináltam volna,de nem lépett be az alkalmazásba,gondoltam az szarakodik...rámentem egy másik kamera app-ra,de szintén csak a "betöltés" feliratig jutottam,és visszadobott a kezdőképernyőre. Kamera gomb hosszan megnyom,szintén visszadobott,nem jött fel a kamera. Telefon kikapcs,majd vissza,rámegyek a kamera alkalmazásra,szintén kidob,na ezután vált élessé a dolog,amikor a kamera rezgő hangot kezdett kiadni,és rohadt gyorsan felmelegedett. Kurvára bepánikoltam,kikapcsoltam a telót,itthon nekiestem az internetnek megoldás után kutatva,és kiderült nem egyedi a problémám...L500-as,L1000-es,L1300-as sorozatoknál szintén jelentkezett ez a dolog WP 8.1-es felhasználóknál. Olvasgattam a vélt megoldásokat,jópáran írták hogy rakjam vissza a WP8-at,akkor megszűnik,de én nem tudtam,nem engedte downgradelni. Csináltam factory reset-et PC-ről,meg telórol is,de a hiba nem szűnt meg,és a kamera továbbra is berregő hangot adott,kibaszottul meleg volt,és kb 10 perc alatt szedte le az 5%-okat az akksiból. Minden más funkció a telefonon tökéletesen működött,és most is működne,csak már úton van a szervízbe. Az interneten többen írták hogy valakinek 2 hét után már jelentkezett ez a probléma,valakinek közvetlenül WP 8.1-re frissités után,valakinek csak 2 hónap után egyik napról a másikra,ahogyan nekemis. Ahogy kihoztam a telót a telenortól júliusban,másnap tettem rá a WP 8.1-et,eddig tökéletesen működött,de tegnap beadta az unalmast. Csak remélni tudom hogy megtudják javítani,de igazából az aggaszt,hogy nem tudom biztosra hogy hardveres,vagy netán szoftveres a hiba miértje...bármelyik is legyen,megrendült a bizalmam az eddig hibátlanul működő Lumiám irányába,és az egész Windows Phone irányába. 2 hét múlva kiderül minden.
    Azért írtam ezt ide,hátha valakinek ez újdonság.

Azt meg említeni se merem,hogy a HIVATALOS Nokia szervízben azt mondták,ők nem tudnak erről a problémáról,nekik ez teljesen új...Csak a kibaszott interneten 5 perc alatt lehetett találni millió egy ilyen esetet,de azok akik egy SZERVÍZBEN dolgoznak,azok érdekes módon nem tudnak róla.
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.10.15. 17:02:27